Kajgana Song Contest #15

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.528
Поени од реакции
59.162
^ Го имам во свои раце :P

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.

И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!:icon_mrgr:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Натпреваров без полуфинале е тиња. Има топ песни кои заслужува да се гласаат. Се повлекувам од игра јер не можам да се одлучам за кој, а листава е предолга.

И АКО ТЕ МРЗИ ДА ОГРАНИЗИРАШ ПОЛУФИНАЛЕ ШТО НЕ КАЖА ЌЕ ТЕ ПОДМАЧКАВМЕ СО ПИВО, СКАРА ИЛИ СЛАДОЛЕД МРЗО ЕДНА!:icon_mrgr:
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер. :D:D:D

Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица. :нинџ:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Енџреј, џубре недно! Само ти од рејдиохедонистиве не си гласал.
Нели е срамота шо никој се нема пријавено со Massive Attack или рецимо Porcupine Tree? Мислам, брука!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.528
Поени од реакции
59.162
Дани фраерот се буни... него кур го боли, организираше џез утакмица, 2ца му се пријавија и нормално дека ќе нема полуфинале.. А ја со 51 луѓе се расправам тука, незнам кај се наоѓам, бем ти и победа и све у пичку матер. :D:D:D

Ај гласај не се заебавај.. не за друго туку ќе бидеш суспендиран за следната утакмица. :нинџ:
Ех, сега Дани е крив :(

Ти толку ли се исплаши од мојот коментар, или ми се упикуваш за да те вметнам во некоја статија без паричен надоместок ? :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Кој гласал гласал, затварај кафана...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глејте само ако не тепам има казнени да летаат :pos:
Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. :icon_mrgr: Но...

1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Oд 28 гласачи, само 5 души гласале за тебе. :icon_mrgr: Но...

1 натпреварувач сеуште нема бодови.
Разликата помеѓу првиот и вториот кој има ист број бодови со третиот е само 7 бода.
Пак комерцијалава че тепа а (n) Ништо..........:place:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Ooo Хенк шо те гледам чуден. 12-ка за Ио, останатите на тепка ги ставаш.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.528
Поени од реакции
59.162
Кога ќе ги видат моите гласови има да ми забранат пристап во подфорумов (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom