- Член од
- 24 октомври 2012
- Мислења
- 812
- Поени од реакции
- 510
Нема линк, или што и да треба да има...Повели.
Нема линк, или што и да треба да има...Повели.
Он продава...Нема линк, или што и да треба да има...
Гејнер плус јадење машкиПредложете нешто што да земам за маса, да пијам и да качам на пократок рок? Последен пат коа се мерев имав 69 кила, сеа може и сум се качил малце, сакам да стигнам до кај 75...
препорачај ми некој?Гејнер плус јадење машки
Serious Mass на Optimum Nutrition.препорачај ми некој?
тој 4200 што е у гетреди?Serious Mass на Optimum Nutrition.
Отприлика толку е во МКД, а ако имаш некој да ти донесе од Бугарија, околу 50 евра е за истата вреќа од 5,5 кг.тој 4200 што е у гетреди?
И за 16 дена со секојдневно вежбање има да се напраам говедо а ???Отприлика толку е во МКД, а ако имаш некој да ти донесе од Бугарија, околу 50 евра е за истата вреќа од 5,5 кг.
Ако ја пиеш според препорачаната доза 2 пати на ден по една дозерка ќе ти трае 16 дена, ако ја пиеш еднаш (една доза има околу 800 калории ако ја пиеш со млеко) ќе ти трае 32 дена.
Не.И за 16 дена со секојдневно вежбање има да се напраам говедо а ???
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Ако имаш пари земи http://www.napumpajse.com/shop/gejneri/quickmass-45kg.aspx јас еден негативен коментар немам видено за гејнеров.И за 16 дена со секојдневно вежбање има да се напраам говедо а ???
Почни со најслабиот, Hyper Mass 5000, 2790 за 4кг. Не чини од прва на професионална суплементација па за 15 дена Хулк. Биди малку Бен 10И за 16 дена со секојдневно вежбање има да се напраам говедо а ???
Така и си мислевПочни со најслабиот, Hyper Mass 5000, 2790 за 4кг. Не чини од прва на професионална суплементација па за 15 дена Хулк. Биди малку Бен 10