За колкав период збориме?Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Kazhi mu deka si lezbejka i kje go prifati toa normalno. [DOUBLEPOST=1403703506][/DOUBLEPOST]Како најбезболно да откачиш момче,без притоа да бидеш директна ии да му кажеш дека веќе имаш нешто со друг?
Епа вака, детево ми се пушта веќе месец можда,и не само пуштање.Се слушавме на моб во последно време и тоа само по негова иницијатива,заамара на фб,а и нонстоп ми тупи да сме излезеле сами заедно,а мене од самата помисла ме боли глава и само одложувам..Јас не осеќам никаква привлечнст,али ете сум сакала малку да сменам и мислев дека ќе оди,али џабе му дадов надеж,а веќе е скроз затрескан во мене.А и не е мој тип,премноогу е озбилен, не сфаќа шала, као малку затуц да кажеме,а јас не сум жива ако не лупнам некоја зелена.
Е сеа се дешава,истовремено пишам во еден друг, преубав и свее тоа.Малку е женкарче алии гајле ми е, не сум затрескана во него.Ете вчера се смуваавме, а и се гледа дека сето тоа ќе оди понатаму.Не во смисла врска, и јас несакам,туку излегуваања и мување.
Е сеа како да го откачам првиот?Знам дека ме сака многу,алии јбг...
Jadi luk, kromid i ne se banjaj brat.. iskochi so nejze i kje vidish do kade i e umot na malata. Mislam deka najbezbolno e vaka....Кажи ми ти мене прво како "најбезболно" да откачам девојче што е затрескано во мене,па јас ќе ти кажам после како "безболно" да откачиш дечкото кој не ти е уствари дечко,а уствари и не си ни излегла уопште со него.Kids these days
Да.Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Aко имаш некоја здрава братучеда или рода, мести му ја на копукот и има да зачути од одма. Озбилен сум.Некој ако можи да ми помогни..
Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..
16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..
Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..
Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Нормално дека ќе и бранат. Ти си постар од неа 7 години, нема само за рака да ја држиш. Нема чаре, чекај ја да порасне.[DOUBLEPOST=1403817108][/DOUBLEPOST]Некој ако можи да ми помогни..
Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..
16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..
Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..
Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Јес.Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Помалце има, жешко е, не ти се ебе.Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??