Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
The Sun Football
11 mins ·
Yaya Toure claims Manchester City stopped him from spending time with his dying brother, Ibrahim
proxy.php

Брат му почина месец и пол дена по завршување на ПЛ а тимот до последно коло му немаше осигурано титула. Да не праам муабет дека без проблем го пуштале на АФКОН. Такво е денешново општество, за тие пари што ти ги даваат уште да те нема, во друг клуб да не ќе го пуштеа...

" @dragonsky " факти:

World Cup goals by club:
Bayern 9
Man United 8
Barcelona 7
Real Madrid 4
Pachuca 3
Liverpool 3
Marseille 3
PSV 3
Wolfsburg 3
...
Chelsea: 2 (ваљда)

Имише негде на таа темата за генерална дискусија. :D
Барем виде ли кој тим беше на врво и по бројо на играчи на Светско и по бројо на постигнани голови ? :D

Барем виде ли кој тим беше на врво и по бројо на играчи на Светско и по бројо на постигнани голови ? :D
Видех, видех. :D Ама сеа са губат нешто. xD

The Sun Football
11 mins ·
Yaya Toure claims Manchester City stopped him from spending time with his dying brother, Ibrahim
proxy.php
Овие па гнидиве од Сан само со вакви ствари се замараат, треба бомба да им џитнат у редакцијата да видиме кој за смрт ќе збори после матер им ебам.

Овие па гнидиве од Сан само со вакви ствари се замараат, треба бомба да им џитнат у редакцијата да видиме кој за смрт ќе збори после матер им ебам.
Не е од Сан, од Франс Фудбал е, тие само превеле. Уште сабајле и јас го видов твитот ретвитнат од некој новинар ама само на француски беше и не разбрав што е. Се рашири сега и по Телеграф и др.

не знам челзи што чека да го купи коста кој практично блесна на светсково со неговиот раскошен талент и голгетерски предаторски инстинк, ко што би рекол калински:icon_lol:

не знам челзи што чека да го купи коста
Драгонски се качил на кровот на СБ и се заканува дека нема веќе да навива за Челзи доколку го купат. Да ја средат ситуацијата, па ќе се заврши и тоа.

Драгонски се качил на кровот на СБ и се заканува дека нема веќе да навива за Челзи доколку го купат. Да ја средат ситуацијата, па ќе се заврши и тоа.

богами и јас би се заканил да не навивам доколку сакаат да го донесат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom