сеуште не. Само CAM snimki.Излегоа ли добри снимки за Ноа и Х-Мен?
R.I.P
Скарлет Јохансон мислам дека е една од најлошите актерки на денешницата и го гледав трејлерот (никогаш не гледам трејлери инаку) за нејзиниот филм чисто колку да се убедам на што сум. Ме привлече атмосферата. Го ставив на спуштање, па ќе видиме...Under.The.Skin.2013.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Bad Words (2013) 1080p BrRip x264 - YIFY
ги чекав баш долго време посебно сум нестрплив да го глеам sci-fi арт филмчето со Скарлет Јохансон, @wot
Прееска го прочитав постов и не знам како го поврзав со Don Jon..Under.The.Skin.2013.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Bad Words (2013) 1080p BrRip x264 - YIFY
ги чекав баш долго време посебно сум нестрплив да го глеам sci-fi арт филмчето со Скарлет Јохансон, @wot
Типов е добар глумец. Искина во Prisoners и ми остави исто добар впечаток и во 12 Years a Slave.И ти и јас грешиме ,еве го победникот
Ѕвер е ептен, и неговиот перформанс во There Will Be Blood не смее да се заборави.Типов е добар глумец. Искина во Prisoners и ми остави исто добар впечаток и во 12 Years a Slave.
Не ми е гледан тој сеуште.Ѕвер е ептен, и неговиот перформанс во There Will Be Blood не смее да се заборави.
Зависи кого прашуваш.Edge of Tomorrow вреди да се гледа?
Наброј ги.За мене лично има многу подобри филмови во моментов што можеш да ги гледаш во кино