НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леброн и Мело ќе играат во Њу Јорк заедно , со уште некое засилување .

Елементарно непознавање на тоа како функционира НБА...[DOUBLEPOST=1403636158][/DOUBLEPOST]
Ова ќе биде најинтересното лето ever. Леброн слободен агент, Мело исто, еден од најјаките драфтови...

Има потенцијал да биде најинтересно, ама јас сум скептик. Ми се чини дека нема да има премногу промени. Повеќето од јаките слободни агенти ќе останат со истите тимови, едино за Мело не сум сигурен, а од трејдови реално можни се само на Лав и Рондо.

Се е можно зошто да не ? Многумина спомнуваа Мело ќе му се придружи на Леброн во Мајами , сега може спротивното да се случи .

Њу Јорк не е способен да ги донесе двајцата пошто никој нема да ги земе играчите што ги имаат у тим за да се ослободи место во селари капот да можат да ги потпишат двајцата..
Њу Јорк догодина ќе биде јак играч на пазарот годинава се заглавени со Барњани, Амаре и Чендлер кои комбинирано ќе заработат 50 милиони сезонава...

heat fans

g11_1216076i.jpg

Леброн излева од договор заради флексибилност на мајами. Не се спремајте за The Decision 2.0
А судејки од интервјуто и Мело ќе си остане со 5 години/129м у Њу Јорк. Нека си го расне детето во Големато Јаболко. Ако дојде у Чикаго супер, ако не, пак супер.

колку шо е стефан коби фан на оклахома толку и јас на мајами
Што ме мешаш мене у муабетов? :facepalm: Јас реков во отсуство на Лејкерс Оклахома ми се најсимпатичен тим и они сакам да освојат, а не дека навивам за нив. Башка јас и кога ќе изигра Леброн страшна партија го фалам, истото важи и за некој од било која екипа, а ти свршаваш само на Леброн и на никој друг. А пази твојата екипа ти играше конференциско 1/2 финале.

Што ме мешаш мене у муабетов? :facepalm: Јас реков во отсуство на Лејкерс Оклахома ми се најсимпатичен тим и они сакам да освојат, а не дека навивам за нив. Башка јас и кога ќе изигра Леброн страшна партија го фалам, истото важи и за некој од било која екипа, а ти свршаваш само на Леброн и на никој друг. А пази твојата екипа ти играше конференциско 1/2 финале.
cp3 got past the first round. WOW.
jk :icon_mrgr:

Разликата помеѓу мене и останатите фанови на Леброн (барем повеќето) е шо не се нарекувам и фан на Мајами или на Кливленд претходно. Нормално дека Клиперси од ко отпаднаа се надевав дека Леброн ќе освои. Ти се надеваше дека нема. Во ист ќош сме

Разликата помеѓу мене и останатите фанови на Леброн (барем повеќето) е шо не се нарекувам и фан на Мајами или на Кливленд претходно. Нормално дека Клиперси од ко отпаднаа се надевав дека Леброн ќе освои. Ти се надеваше дека нема. Во ист ќош сме
Точно, само работата е што ти хејташ се останато, јас не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom