Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Istoto go vikaa i za Tevez, da se prodade Robinho ova ona i ciganceto si dobi nov dvegodisen dogovor. Na kraj na transfer period gi dovleckaa Matri i Isus.
Pa kako togas nemase mesto za Tevez, a imase za ovie? o_O

Le Parisien: PSG have abandoned signing Dani Alves and will move for Ignazio Abate instead.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
867
Поени од реакции
258
Ја не разбирам што е ова со Кака сега. Нели беше дојден на своја воља, имаше договор 1+1 и не е во сопственост на Милан. Како тоа сега Милан не може да го продаде кога не е ни нивни од август и е слободен да бира кај ќе иде ако Милан не сака да го продолжи договорот за уште една сезона.
Со овој Итурбе не сум запознаен и неам став некој , ама чим се наканиле да платат 25 милиони за играч доволно ми е да сум среќен. :icon_mrgr:
па и не е баш 1+1..
A statement published on Milan's official website on Monday morning confirmed a two-year contract was in place for Kaka, who was preparing to fly to Italy at midday after Real Madrid his departure.
е сега раб е што има клаузула која може да се активира само до 30 јуни 2014 во случај милан да не игра лш.. кака е играч на милан се додека не одлучи да ја активира, ако не ќе остане (знам дека никој нејќе) :icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако останувањето на Кака значи стопирање на трансферот на Итурбе тогаш нека се пакува што побрзо Кака додека не станал уште поомразен кај фановите.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.161
Ако останувањето на Кака значи стопирање на трансферот на Итурбе тогаш нека се пакува што побрзо Кака додека не станал уште поомразен кај фановите.
нема он да дозволи таква работа да се деси. Не е он Јанкуловски и Антонини па да тера инат, ќе си отиде вака или онака, само сеа пробуваат со татко му да исцедат што повеќе.... А маме му ебам, ко за верник- аскет, многу стрвно човече се покажа.. :icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
So glupi igraci ne treba vakvi slozeni dogovori. Ako ne sega vo januari si odi, no pak ke go mrazam.
Sega mi e jasno zosto ni go podarija. :pipi:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Хонда солиден денес добри шутеви од далеку извади а и асистенција за голот :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
нема он да дозволи таква работа да се деси. Не е он Јанкуловски и Антонини па да тера инат, ќе си отиде вака или онака, само сеа пробуваат со татко му да исцедат што повеќе.... А маме му ебам, ко за верник- аскет, многу стрвно човече се покажа.. :icon_mrgr:
The negotiations between Kaka & Sao Paolo are a bit difficult. The pursue on Iturbe is slowed down by Galliani [GdS]

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
  1. хеκтоρ хеρеρа од меκсиκо 7 милиона ρешение за сρедината

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
долго време ви го немаше Столе Мах :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.161
Иначе за Итурбе во трка е и Јувентус, а најсеризен кандидат е Рома. Не е за исклучување и стариот шаблон од лани и преклани и прекпрекпреклани :D , т.е као би бркаат Хамшик, Љаич, Тевез па после два месеци сапуница и привиден држ не дај, преговорите пропаѓаат и на крај остануваме со Аквилани,
Бирса или “и вака сме конкурентни и сме најтрофејни’’.
Ама битно останува запишано дека имало воља во одреден период од трансфер-пазарот да се пљусне пара, а криви се сите освен Милан. Мене повеќе ме интересира кој е играчот што ќе се спомиња како алтернатива ако не се потпише Итурбе, осеќам дека е Лоди и поубаво е ние на него да си фокусираме :icon_mrgr:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.milannews.it/calciomercato-milan/milan-se-parte-abate-l-obiettivo-e-vrsaljko-148218
Според последниве шпекулации не е лошо овие трансфери да се направат. :D
Abate for Vrsaljko
Matri & Zapata for Mustafi
овој Врсаљко нема веза да се паметни од парите ако го продадат Абате да ги искористат за Рохо од Спортинг екстра лев бек, а Шиљо десен.

Kajgana Shop

На врв Bottom