_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Куршлус...
брат, @Scirea доволно ми објасни, од тебе веќе не поштувам мислење за Прандели@Boom Shaka Lakka
Гледаш за што зборувам?
Искрено воопшто не сум изнервиран и не вреди да пишувам ништо. Интересно е што се имам кажано, ама очигледно оној кој треба да повлекува потези нема појма од фудбалот.
Италија е голема и голема ќе остане, а вакви помочковци како оној на клупата чие има не вреди ни да го споменам се минливи.
Поздрав.
Раниери ќе форсираше поофанзивен фудбал.А каде се сега тие моралистите лани кои ми зборуваа дека без врска зборувам против селекторот и дека тој знае што прави и дека јас немам три чисти?
А сега едно искрено прашање онака што и мене ми е мистерија. Зошто доаѓаш на СП, натпреварување кое се очекува уште кога беше доделено во Бразил значи пред 8 години за да играш вака пичкарски, незаинтересирано и без желба за надигрување? Фудбалот е спорт за натпревар не за мерење на кој му е подолг. Не го сфаќам никако пристапот на селекторот кон играта, најсериозно не го сфаќам.
Се надевам дека го подготвува текстот за оставката уште сега.
јас од секогаш се двоумев меѓу тебе и ПранделиА каде се сега тие моралистите лани кои ми зборуваа дека без врска зборувам против селекторот и дека тој знае што прави и дека јас немам три чисти?
А сега едно искрено прашање онака што и мене ми е мистерија. Зошто доаѓаш на СП, натпреварување кое се очекува уште кога беше доделено во Бразил значи пред 8 години за да играш вака пичкарски, незаинтересирано и без желба за надигрување? Фудбалот е спорт за натпревар не за мерење на кој му е подолг. Не го сфаќам никако пристапот на селекторот кон играта, најсериозно не го сфаќам.
Се надевам дека го подготвува текстот за оставката уште сега.
еее Тоти да бешеТоти фалеше на теренот