Фан Клуб: Италија

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.353
А каде се сега тие моралистите лани кои ми зборуваа дека без врска зборувам против селекторот и дека тој знае што прави и дека јас немам три чисти?

А сега едно искрено прашање онака што и мене ми е мистерија. Зошто доаѓаш на СП, натпреварување кое се очекува уште кога беше доделено во Бразил значи пред 8 години за да играш вака пичкарски, незаинтересирано и без желба за надигрување? Фудбалот е спорт за натпревар не за мерење на кој му е подолг. Не го сфаќам никако пристапот на селекторот кон играта, најсериозно не го сфаќам.

Се надевам дека го подготвува текстот за оставката уште сега.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
@Boom Shaka Lakka

Гледаш за што зборувам?

Искрено воопшто не сум изнервиран и не вреди да пишувам ништо. Интересно е што се имам кажано, ама очигледно оној кој треба да повлекува потези нема појма од фудбалот.

Италија е голема и голема ќе остане, а вакви помочковци како оној на клупата чие има не вреди ни да го споменам се минливи.

Поздрав.
брат, @Scirea доволно ми објасни, од тебе веќе не поштувам мислење за Прандели:D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
А каде се сега тие моралистите лани кои ми зборуваа дека без врска зборувам против селекторот и дека тој знае што прави и дека јас немам три чисти?

А сега едно искрено прашање онака што и мене ми е мистерија. Зошто доаѓаш на СП, натпреварување кое се очекува уште кога беше доделено во Бразил значи пред 8 години за да играш вака пичкарски, незаинтересирано и без желба за надигрување? Фудбалот е спорт за натпревар не за мерење на кој му е подолг. Не го сфаќам никако пристапот на селекторот кон играта, најсериозно не го сфаќам.

Раниери ќе форсираше поофанзивен фудбал.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

јас од секогаш се двоумев меѓу тебе и Прандели:P

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.585
Добро му беше поставена играта до црвениот картон, Суарез и Кавани тотално беа остсечени. Пичкарското беше против Коста Рика со 5 везни играчи што почна. Дај му 3 гола на умрените и биди рајат.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.522
Поени од реакции
4.405
Уште коа ќе каже некој Уругвај заслужи ми доаѓа да повраќам..

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Ја утнаа со Костарика, затоа сега ќе се пакуваат дома .
И денес можеби можеше да проба поофанзивно, али сепак се додека судијата им покажа непостоечки црвен , супер се држеа и најверојатно ќе завршеа непоразени.Али не секогаш се оди според планот.
Туку на сцена стапи судијата, со фантомсиот црвен :tapp:, и со страшниот превид кај потегот на она створењето канибалистичко:facepalm:
Прандели и сам сега изјави дека ја прифаќа целосната одговорност за лошиот настап.Ќе биде доста важно дали ФИГЦ ќе реши да продолжи со него , или ќе бараат ново име за селектор.

Последно уредено:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.554
Поени од реакции
5.545
Да си играше Прандели ка со Англија сигурно немаше да биде ка сеа...
Многу знае да ја заебе работата, коа видов со 5 дефанзивци... па на полувреме уште го ваѓа Балотели знаев дека ќе примат. Уругвај ништо не играше посебно, Италија малце поофанзивна да беше сигурно ќе тепаше!

А на оној гадон Суарез и ку*ов да му го извадим ќе го ксне!

Kajgana Shop

На врв Bottom