СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
bas mi e krivo za hrvatite
mada i meksiko mi se svigjaat kako igraat,ama ete hrvatite ni se skoro komsii :D

Во сабота Бразил - Чиле од 18ч. и Колумбија - Италија/Уругвај од 22ч., недела Холандија - Мексико од 18ч. и Коста Рика - БСК/Грција од 22ч.

10457190_10152136682892466_5292875039199298460_n.jpg
\

Затоа немаше пенал за Мексико :D

Во сабота Бразил - Чиле од 18ч. и Колумбија - Италија/Уругвај од 22ч., недела Холандија - Мексико од 18ч. и Коста Рика - БСК/Грција од 22ч.
У превод заложнича драма:icon_lol:.

Еве им шанса на БСК, утре ако обезбедат пласман имаат 1/8 финале со Коста Рика. Имаат поквалитетен тим сигурно, со машка игра еве ги во 1/4 финалето, па со малце среќа против Холандија оп прва резентација од Африка во 1/2 финале. :)

Еве им шанса на БСК, утре ако обезбедат пласман имаат 1/8 финале со Коста Рика. Имаат поквалитетен тим сигурно, со машка игра еве ги во 1/4 финалето, па со малце среќа против Холандија оп прва резентација од Африка во 1/2 финале. :)
Има да рикаат бе... екипа со Коста во името не може далеку да стигне, па после следи орање на оранје и оп 1/2 финале.

Ве читам тука се чудам.o_O
Далеку од тоа дека се слаби хрватите, зезната група им се падна и малце ги уби оној пораз од Бразил на отварањето.Можда и Ковач потфрли со поставеноста бидејки Хрватска и немаше некоја препознатлива и наметлива игра во сите три натпревари шо ги изигра.
Али мислењата дека имаат 3 класа кративци незначат дека одма по дифолт треба да го тепаат Мексико.
Како прво НЕМААТ 3 класа плејки ( дали имаат и еден ) , преценети и издувани се тврдењата дека Модрич Ракитич и Ковачич се тој калибар.Модрич можеби е , али му треба дефазнивно ориентиран играч у средина кој ќе му покрива простор.Ракитич у Севиља игра многу понапред и поблиску до голот, а ваму се гуши позади .Ковачич е само потенцијал и талент засега , ништо повеќе.
Презаслужена победа на Мексиканците, со одлична поставеност, огромен жар , агресивност и желба за победа.
Ќе биде доста интересно да видиме како ќе се справи со нив Холандија.

Џеко апсолутно нема допирна точка со Чичарито. Џеко е гол играч исто ко и Чичарито али Џеко е фрст тим материјал, а Чича е одличен за замена. Патем, Фросе објасни убаво погоре да не се повторувам. Проблемот кај Босна беше што немаше кој да искреира шанси за Џеко, не е ова Сити каде Силва, Туре и компанија му сервираат топки а овој ги кова. :D
Не ни зборев за Босна, за Сити зборев. Џеко никад немал некој посебен удел кога бил стартер. Распалува само од клупа, кога е стартер нигде го нема.

Не ни зборев за Босна, за Сити зборев. Џеко никад немал некој посебен удел кога бил стартер. Распалува само од клупа, кога е стартер нигде го нема.
Па не знам баш, на крај со Кристал Палас од прва минута почна и распали со гол. :D

Па не знам баш, на крај со Кристал Палас од прва минута почна и распали со гол. :D
Добро бе, не викам никад не дал. Али дефинитивно е играч-џокер од клупа според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom