- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
Hhhhhhhh gayДојди со мене во веце да видиш дали сум педер![]()

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hhhhhhhh gayДојди со мене во веце да видиш дали сум педер![]()
стеф кој е овај ебден,раонич досега секаде се покажуваше на сите подлоги,не верувам дека некој анонимус може брејк да му направи на -5.5 е 1.90, на 3-0 е 1.80 !Ферер 3-0, Бердих, Ноле 3-0, Димитров, Вазелин 3-0, Андерсон, Венус, Квитова, Веснина, Макарова. Овие ти се зицерите брат, оние со помали коефициенти, а од тие со поголеми ја би ги играл Баутиста, Томич, Свитолина и Грот плус 9.5 прв сет. За граници не знам затоа што ништо не сум видел, тек сеа се прибирам, цел ден не бев дома.
Едит: Сабајле ќе станам порано, ќе разгледам допуна и ќе напишам некоја анализа па видете ако ви се допаѓа изиграјте.![]()
Раонич на трева никако на хендикеп, најслаба подлога му е. Погледни му ги резултатите на трева и се ќе ти стане јасно. Ебден добро игра на брзите подлоги али би требало Раонич да тепа, ипак Ебден не е на ниво на Раонич, ама никако не би го бркал на хендикеп. Играј против Чарено Буста, Делбонис, Воландри, тоа ти се трагедии на трева.стеф кој е овај ебден,раонич досега секаде се покажуваше на сите подлоги,не верувам дека некој анонимус може брејк да му направи на -5.5 е 1.90, на 3-0 е 1.80 !
Ова ми се чини нереално и ништо чудно да се работи за некоја грешка. Да не е случајно за прво полувреме типот?Можда е најбош тип што некад би го кажал али мислам дека мора да се игра.
Шпанија-Австралија 2 полувреме 1.5+ минути судиско продолжение -2.30(Бетсити).Обично границата е 2.5 минути ми се чини.Али 5 замени минимум претпоставувам и ваљда еден гол треба да донесат минимум 2 минути.На пример за Холандија границата е 3.5.
Ова ми се чини нереално и ништо чудно да се работи за некоја грешка. Да не е случајно за прво полувреме типот?
Не може за второ да биде 1.5, кога 99 % од утакмиците се продолжуваат за 3+ минути. Единствено некои утакмици, кои се предвреме одлучени (резултат 5:0) имам видено да се продолжi минута или две. Па уште коефициентот 2.30...
Ако е ова точно, тогаш поголем поклон немам видено во животот или пропуштам јас нешто![]()
Чим го има во рускиов билтен ондак е стварно 2.30 за 1.5+ минути во 2ро пол.
П.С Истиов тип важи и за Коста Рика-Англија.Ќе идам до кладилница попосле и ќе пишам дали стварно важи ова.
каде ја има таа игра на интернет странава кај нив никаде го нема тој тип
Баутиста-Џонсон 1 1.45
Агут сеа освои турнир на трева, во одлична форма игра сезонава и очекувам да победи и денес. Џонсон е Амер, и игра баш нивна школа тенис, јак сервис и добар форхенд, а друго поима нема. Може да се држи еден-два сета ама потоа сигурен сум дека ќе попушти. Џонсон слабо се движи и очекувам Агут со длабоки топки да го тера на неизнудени грешки. Два пати играа сезонава на тврда и два пати доби Агут така да очекувам тоа да е случај и денес.
Ноле-Голубев 27.5- 1.90
Голубев е катастрофа на трева, само една победа има во кариерата, од друга страна Ѓоковиќ е стандарден на секој Слем, без многу осцилации. Да беше сервер Голубев немаше да го играм, ама Андреј нема некоја посебна серва така да очекувам Ноле да му враќа се живо и овој да се убие од грешење, имајќи на ум дека има еднорачен бекхенд.
Па треба да биде, ама имај на памет дека еден сет може и 7-5 или 7-6 да го земе. Не ми се верува тоа да се деси али кој го знае Мареј, знае некад негативно да изненади. Ноле играј го минус 18.5, посигурен е.Мареј-Гофин ќе биде 3-0?Во бетсити даваат 2 коефициент за Мареј -18.5 гемови.