Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ферер 3-0, Бердих, Ноле 3-0, Димитров, Вазелин 3-0, Андерсон, Венус, Квитова, Веснина, Макарова. Овие ти се зицерите брат, оние со помали коефициенти, а од тие со поголеми ја би ги играл Баутиста, Томич, Свитолина и Грот плус 9.5 прв сет. За граници не знам затоа што ништо не сум видел, тек сеа се прибирам, цел ден не бев дома.

Едит: Сабајле ќе станам порано, ќе разгледам допуна и ќе напишам некоја анализа па видете ако ви се допаѓа изиграјте. :D
стеф кој е овај ебден,раонич досега секаде се покажуваше на сите подлоги,не верувам дека некој анонимус може брејк да му направи на -5.5 е 1.90, на 3-0 е 1.80 !

венус е 1.45 за 2-0 шо ти фаќа и за ова окото

стеф кој е овај ебден,раонич досега секаде се покажуваше на сите подлоги,не верувам дека некој анонимус може брејк да му направи на -5.5 е 1.90, на 3-0 е 1.80 !
Раонич на трева никако на хендикеп, најслаба подлога му е. Погледни му ги резултатите на трева и се ќе ти стане јасно. Ебден добро игра на брзите подлоги али би требало Раонич да тепа, ипак Ебден не е на ниво на Раонич, ама никако не би го бркал на хендикеп. Играј против Чарено Буста, Делбонис, Воландри, тоа ти се трагедии на трева.

Едит: Венус да, треба 2-0, ама бидејќи се жени ако играш на голем влог боље само 1 пиши ја. :D[DOUBLEPOST=1403475027][/DOUBLEPOST]Ја на едно со помала уплата и Ерани 2ка ќе ја пробам, слаба е доста на трева, башка со таа серва од 100 км на саат не може да просперира у животот. Оваа Гарсија е снажна тенисерка, ударач и може многу лесно да ја истресе. До душа сеа пред некој месец ја истресе на земја, у Мадрид така да нема да ме чуди ич ако ја исплеска и утре.

Последно уредено:
Можда е најбош тип што некад би го кажал али мислам дека мора да се игра.
Шпанија-Австралија 2 полувреме 1.5+ минути судиско продолжение -2.30(Бетсити).Обично границата е 2.5 минути ми се чини.Али 5 замени минимум претпоставувам и ваљда еден гол треба да донесат минимум 2 минути.На пример за Холандија границата е 3.5.

Пораз за Мексико и Италија значи идење дома.

А двете да останат непоразени прават 2.22.

Можда е најбош тип што некад би го кажал али мислам дека мора да се игра.
Шпанија-Австралија 2 полувреме 1.5+ минути судиско продолжение -2.30(Бетсити).Обично границата е 2.5 минути ми се чини.Али 5 замени минимум претпоставувам и ваљда еден гол треба да донесат минимум 2 минути.На пример за Холандија границата е 3.5.
Ова ми се чини нереално и ништо чудно да се работи за некоја грешка. Да не е случајно за прво полувреме типот?
Не може за второ да биде 1.5, кога 99 % од утакмиците се продолжуваат за 3+ минути. Единствено некои утакмици, кои се предвреме одлучени (резултат 5:0) имам видено да се продолжi минута или две. Па уште коефициентот 2.30...
Ако е ова точно, тогаш поголем поклон немам видено во животот или пропуштам јас нешто :D

Ова ми се чини нереално и ништо чудно да се работи за некоја грешка. Да не е случајно за прво полувреме типот?
Не може за второ да биде 1.5, кога 99 % од утакмиците се продолжуваат за 3+ минути. Единствено некои утакмици, кои се предвреме одлучени (резултат 5:0) имам видено да се продолжi минута или две. Па уште коефициентот 2.30...
Ако е ова точно, тогаш поголем поклон немам видено во животот или пропуштам јас нешто :D

Чим го има во рускиов билтен ондак е стварно 2.30 за 1.5+ минути во 2ро пол.
П.С Истиов тип важи и за Коста Рика-Англија.Ќе идам до кладилница попосле и ќе пишам дали стварно важи ова.

Чим го има во рускиов билтен ондак е стварно 2.30 за 1.5+ минути во 2ро пол.
П.С Истиов тип важи и за Коста Рика-Англија.Ќе идам до кладилница попосле и ќе пишам дали стварно важи ова.

каде ја има таа игра на интернет странава кај нив никаде го нема тој тип

Баутиста-Џонсон 1 1.45

Агут сеа освои турнир на трева, во одлична форма игра сезонава и очекувам да победи и денес. Џонсон е Амер, и игра баш нивна школа тенис, јак сервис и добар форхенд, а друго поима нема. Може да се држи еден-два сета ама потоа сигурен сум дека ќе попушти. Џонсон слабо се движи и очекувам Агут со длабоки топки да го тера на неизнудени грешки. Два пати играа сезонава на тврда и два пати доби Агут така да очекувам тоа да е случај и денес.

Ноле-Голубев 27.5- 1.90
Голубев е катастрофа на трева, само една победа има во кариерата, од друга страна Ѓоковиќ е стандарден на секој Слем, без многу осцилации. Да беше сервер Голубев немаше да го играм, ама Андреј нема некоја посебна серва така да очекувам Ноле да му враќа се живо и овој да се убие од грешење, имајќи на ум дека има еднорачен бекхенд.

Баутиста-Џонсон 1 1.45

Агут сеа освои турнир на трева, во одлична форма игра сезонава и очекувам да победи и денес. Џонсон е Амер, и игра баш нивна школа тенис, јак сервис и добар форхенд, а друго поима нема. Може да се држи еден-два сета ама потоа сигурен сум дека ќе попушти. Џонсон слабо се движи и очекувам Агут со длабоки топки да го тера на неизнудени грешки. Два пати играа сезонава на тврда и два пати доби Агут така да очекувам тоа да е случај и денес.

Ноле-Голубев 27.5- 1.90
Голубев е катастрофа на трева, само една победа има во кариерата, од друга страна Ѓоковиќ е стандарден на секој Слем, без многу осцилации. Да беше сервер Голубев немаше да го играм, ама Андреј нема некоја посебна серва така да очекувам Ноле да му враќа се живо и овој да се убие од грешење, имајќи на ум дека има еднорачен бекхенд.

Мареј-Гофин ќе биде 3-0?Во бетсити даваат 2 коефициент за Мареј -18.5 гемови.

Мареј-Гофин ќе биде 3-0?Во бетсити даваат 2 коефициент за Мареј -18.5 гемови.
Па треба да биде, ама имај на памет дека еден сет може и 7-5 или 7-6 да го земе. Не ми се верува тоа да се деси али кој го знае Мареј, знае некад негативно да изненади. Ноле играј го минус 18.5, посигурен е.

Шпанија мислам дека ќе победи денеска,во Спорт лајф во супер тип 1.60 дале коефицент.Не верувам да си заминат дома без ниеден бод.

Макарова губи 5:1 од неподвижната Дате Крум :нинџ:
Не ми е чудно, 1 ја имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom