Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На едно Ферер 3:0, на друго Венус 2:0 :facepalm:
шта речи....

a sto ako ce se sluci ako prodolzuvaat da receme 4 minuti a toj sviri porano kraj ?

a sto ako ce se sluci ako prodolzuvaat da receme 4 minuti a toj sviri porano kraj ?
Добитен си, бидејќи се гледа официјалното време додадено.[DOUBLEPOST=1403544308][/DOUBLEPOST]
  • Индивидуален тотал на играч (во фудбал) – неопходно е да се погоди индивидуален тотал на играч по вкупно постигнати голови. Автогол не се пресметува. Доколку играчот не излегол во стартниот состав, коефициентот на добивка по уплати за него ќе биде "1".
Што значи типон на Коста/Мата ќе ми се рачуна како 1 коеф. а ? Тапааа

А што правиме со Робен/Хунтелар под 0.5 што го имам ? Робен играше во прв тим Хунтелар не ??

(знам дека џабе прашувам пошто некој ќе ми одговореше и првиот пат ама ај :D )

Последно уредено:
Баутиста-Џонсон 1 1.45

Агут сеа освои турнир на трева, во одлична форма игра сезонава и очекувам да победи и денес. Џонсон е Амер, и игра баш нивна школа тенис, јак сервис и добар форхенд, а друго поима нема. Може да се држи еден-два сета ама потоа сигурен сум дека ќе попушти. Џонсон слабо се движи и очекувам Агут со длабоки топки да го тера на неизнудени грешки. Два пати играа сезонава на тврда и два пати доби Агут така да очекувам тоа да е случај и денес.

Ноле-Голубев 27.5- 1.90
Голубев е катастрофа на трева, само една победа има во кариерата, од друга страна Ѓоковиќ е стандарден на секој Слем, без многу осцилации. Да беше сервер Голубев немаше да го играм, ама Андреј нема некоја посебна серва така да очекувам Ноле да му враќа се живо и овој да се убие од грешење, имајќи на ум дека има еднорачен бекхенд.
:D

3 минути продолжение :icon_lol::icon_lol:
Ноле ќе ме сјебеше за малце,го имав -18.5 а ќе имаше за малце тајбрејк на крај.

Добитен си, бидејќи се гледа официјалното време додадено.[DOUBLEPOST=1403544308][/DOUBLEPOST]
  • Индивидуален тотал на играч (во фудбал) – неопходно е да се погоди индивидуален тотал на играч по вкупно постигнати голови. Автогол не се пресметува. Доколку играчот не излегол во стартниот состав, коефициентот на добивка по уплати за него ќе биде "1".
Што значи типон на Коста/Мата ќе ми се рачуна како 1 коеф. а ? Тапааа

А што правиме со Робен/Хунтелар под 0.5 што го имам ? Робен играше во прв тим Хунтелар не ??

(знам дека џабе прашувам пошто некој ќе ми одговореше и првиот пат ама ај :D )
Е ај баш да видиме утре дали ќе биде 1 коеф.

Oд старт со малер.. :(

Хасе +41,5
Мугуруза +21,5
Сафарова +21,5

Кинг +21,5 (5:7; 3:6)

За едно гејмче.. И тоа оваа Кинг водеше 5-0 првиот сет, после тоа и направија серија од 12 гејма. Прво и го земаа првиот сет 5-7, па губеше 0-5 во вториот. На крај дојде до 3-5 и за жал толку.

Обично тенис си играм 4 утакмици + за 100ка и на друго повеќе утакмици, мешано 1 и + за 30-50. Ај утре повеќе среќа.

Е ај баш да видиме утре дали ќе биде 1 коеф.

Кога играв НБА во бетсити и нели исто така има двајца играчи комбинирано да играш,му кажаа на еден другар во случај да не игра 1 играч се рачуна 1 коеф.Е сеа во фудбал може и еден играч да ја надокнади таа граница па можда ќе е други.Али ќе ти рачунаат мислам 1 коефициент.

Се обратно од тоа што ќе пишам излегува......вчера Русија и Португалија ГГ3+. а Алжир 0-2, денеска Чиле ГГ3+ :facepalm:.

Отсега ќе ги постирам моите ливчиња и играјте контра, сигурно повеќе ќе добиете од мене :confused:

Квери при меч топка ако го изгубиш сетов се да ти ебам.. :@ :@ :@

Сега уклучувам да ги погледнам тенисите шо да видам сите испаднале освен ферер шо го имав 3-0 :tapp:

хаха кој шупак Квери наместо да си завршеше работа сега ќе чека за 1 гем :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom