Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добитен си, бидејќи се гледа официјалното време додадено.[DOUBLEPOST=1403544308][/DOUBLEPOST]a sto ako ce se sluci ako prodolzuvaat da receme 4 minuti a toj sviri porano kraj ?
Баутиста-Џонсон 1 1.45
Агут сеа освои турнир на трева, во одлична форма игра сезонава и очекувам да победи и денес. Џонсон е Амер, и игра баш нивна школа тенис, јак сервис и добар форхенд, а друго поима нема. Може да се држи еден-два сета ама потоа сигурен сум дека ќе попушти. Џонсон слабо се движи и очекувам Агут со длабоки топки да го тера на неизнудени грешки. Два пати играа сезонава на тврда и два пати доби Агут така да очекувам тоа да е случај и денес.
Ноле-Голубев 27.5- 1.90
Голубев е катастрофа на трева, само една победа има во кариерата, од друга страна Ѓоковиќ е стандарден на секој Слем, без многу осцилации. Да беше сервер Голубев немаше да го играм, ама Андреј нема некоја посебна серва така да очекувам Ноле да му враќа се живо и овој да се убие од грешење, имајќи на ум дека има еднорачен бекхенд.
Е ај баш да видиме утре дали ќе биде 1 коеф.Добитен си, бидејќи се гледа официјалното време додадено.[DOUBLEPOST=1403544308][/DOUBLEPOST]
Што значи типон на Коста/Мата ќе ми се рачуна како 1 коеф. а ? Тапааа
- Индивидуален тотал на играч (во фудбал) – неопходно е да се погоди индивидуален тотал на играч по вкупно постигнати голови. Автогол не се пресметува. Доколку играчот не излегол во стартниот состав, коефициентот на добивка по уплати за него ќе биде "1".
А што правиме со Робен/Хунтелар под 0.5 што го имам ? Робен играше во прв тим Хунтелар не ??
(знам дека џабе прашувам пошто некој ќе ми одговореше и првиот пат ама ај)
Е ај баш да видиме утре дали ќе биде 1 коеф.