СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Бразил со кој и да се падне го јаде во осмина финале, се виде дека не се тоа што се очекуваше и Чиле се ѕверки ама работата беше што не беа претерано јаки Чиле вчера, туку Шпанија се видно ослабени, не е оваа генерација таа што доминираше, играчите се остарени немаат веќе сили во себе :)

А зошто Брозовиќ го нарече идиот? Некој пост поназад.
Типот има само основно завршено ( и тоа бог зна како) и после тоа само на фудбалот се има посветено.
Едно време по хрватските форуми главна занимација беа принт скринови од фб профилот на Брозовиќ. :D
На типот му требаа месеци дур да му текне да си смени приватноста на профилот и тури статус дека некој му го хакнал профилот и објавувал глупости во негово име. :pos:

nUPS0ly.jpg

upload_2014-6-23_21-33-33.png
upload_2014-6-23_21-34-4.png[DOUBLEPOST=1403552166][/DOUBLEPOST]Tonight's cast and crew
Cameroon: Itandje, Nyom, Matip, N'Koulou, Bedimo, Enoh, Moukandjo, Mbia, N'Guemo, Choupo-Moting, Aboubakar.
Subs: Feudjou, Assou-Ekotto, Djeugoue, Nounkeu, Eto'o, Makoun, Chedjou, Webo, Fabrice, Salli, N'Djock.

Brazil: Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva, Luiz, Marcelo, Paulinho, Gustavo, Hulk, Oscar, Neymar, Serginho Fred.
Subs: Jefferson, Fernandinho, Dante, Maxwell, Henrique, Ramires, Hernanes, Willian, Bernard, Jo, Maicon, Victor.

Referee: Jonas Eriksson (Sweden)

Живо ватрени ајдеееее !!! :vozbud:

Не знам за вас ама јас ќе гледам Камерун-Бразил. Калински коментира. Само не знам зошто му го нема Панчев :(

Заебано е што на едните им е доволно и нерешено ама ако даде Хрватска прва гол е после ќе биде јако. Секако, навивам за Хрватска, прогнозирам 2-1 победа :vozbud:

Ајде Хрватска!! П.С. Гледам имаат тактика најдрвото да им изведува корнер, Прањиќ бе пер :rolleyes:

Сите чупаат веѓи само Ерик Чупа Мотинг.

знам дека е чупо де

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom