СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Акцијава :cuc:
Мора Вилиан да игра пред Хулк.

Хектор Херера глушецот, мексиканскиот Ди Марија кине. Тотална доминација.

Neymar for Brazil:
Games: 52
Goals: 35
Assists: 20
55 goal/assist in 52 games.

One man country :X3:

Која појава е селекторов на Мексико :pos:
Коментаторов тука спомна дека требал да игра на СП 1994, ама пред светсково се степал со некој соиграч и го казниле :ROFLMAO:

Не е баш тотална доминација ама поконкретни се.

Инаку репрезентацииве како Англија, Португалија и Аргентина нека се огледаат на Мексико (кога не можат во репрезентации како Бразил, Италија и Германија) ако сакаат некогаш да имаат успеси на светски првенства. Џабе имаш ѕвезди во тимот ако немаш филозофија на игра. Тоа има Мексико, иако нема некои звучни имиња.

Која појава е селекторов на Мексико :pos:
Коментаторов тука спомна дека требал да игра на СП 1994, ама пред светсково се степал со некој соиграч и го казниле :ROFLMAO:

4a4ba0ee-3f6f-4adf-a3c0-1dfc3ae5a939_BW1Mr-gCUAAwOZf.jpg

Инаку дајбоже овие домаќиниве да доживеат дебакл од Чиле.... Неверојатно нешто колку ми се антипатични створењава.

I Fred postigna gol :vozbud::icon_lol:[DOUBLEPOST=1403558574][/DOUBLEPOST]Чист пенал за Мексико .

Последно уредено од модератор:
Како нема пенал бе крвта да ви ја ебам ваша, маме му ебаа на Мексико на првенствово ццццццццццц
Да ви ебам слепците у пичку материну :mad::mad::mad:

Чист пенал за Мехико, Срна хокеарски блок напраи. За малце од корна гол ќе примеа, Чорлука од линија ја извади. Каква утакмица. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom