Чао,Кајгана...чао

• Креатор на темата Anco
  • Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Pozdrav do site, ovde ne e losho, samo malce mi e dosadno, ovoj Cruise celo vreme za koli, karburatori, akumulatori i dizni zbori. Anco moese barem u poseben grob da me staish.

Прегледај го приврзокот 94574

Kje ideme sea da shetneme malce. :sneaky:
Не е ова тоа што мислите.
Ова е стварно нешто напредно. Една од новите шахти од гасоводот Исток-Запад.
Оној кој не одмина,ама еве со залагање на членот и давање на предлог локации и тоа бесплатни можеби и ќе се успее еден крак да поминува некаде тука покрај нас.
-----------------------------------
+2.....ова значи дека е плус два,члена кој се уклучиле во темава и навредуваат.
( а тоа на сандачето,се разбира дека се крстови,кој ги изработил некој лимар)

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Што се буниш,ти прва си на листата..Сепак го испоштовал она-женските имаат предност..
:pos:на ова тема,посебно на последниве постови,сега да се изнасмеам.Браво.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
:pos:на ова тема,посебно на последниве постови,сега да се изнасмеам.Браво.

Нели од постарите пример требаше да земаме? Да учиме од нивните мудрости, од искуството кое го стекнале во животот? Нели барате почит баш поради таа мудрост, тоа искуство?

Покрај се што се изнапиша на форумов, покрај сите перверзии кои ги прочитавме од еден од најстарите членови овде, покрај морбидноста на сликата со никовите на овдешни членови (лично мене најморбидна ми е планската подготовка за самата слика) што очекуваш сега да се случува? Што ли ти е крајната цел со константното натегање со секој што терал сеир на некоја од твоите теми?

Почит се заслужува. Не се добива тек така, а уште помалку на сила. Па макар и стварно ти бил постар од сите нас овде.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
До сега, само Сунгерот одговори на прашањето на зададената тема. А другите:cuc:
А и почит се спомна.Поради почит може на пензионер да му остапите место во автобус.
На некого да му исцепите дрва или торбите од пазар да му ги качите до влез и т.н.
Инаку сите сте Picture 050.png и ич не ви се лутам, искрено ве сакам, продолжете со темата.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
До сега, само Сунгерот одговори на прашањето на зададената тема. А другите:cuc:
А и почит се спомна.Поради почит може на пензионер да му остапите место во автобус.
На некого да му исцепите дрва или торбите од пазар да му ги качите до влез и т.н.
Инаку сите стеПрегледај го приврзокот 94923 и ич не ви се лутам, искрено ве сакам, продолжете со темата.
Сакаш една кофа вода?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Давај.
Ајде назад на темата.
Pozdrav do site, ovde ne e losho, samo malce mi e dosadno, ovoj Cruise celo vreme za koli, karburatori, akumulatori i dizni zbori. Anco moese barem u poseben grob da me staish.

Прегледај го приврзокот 94574

Kje ideme sea da shetneme malce. :sneaky:
Ајде оди живеј го животот. Ова место е за мене. О колку убаво.Убаво за смрт. А смрта е мирна таму,тивка и темна.
Да јас сум тука каде вие посакувавте.Па и не ми е така лошо.Еве пред малку кога една жена со бели нозе,како дневна светлина, помина покрај мојот гроб и нема да верувате,кога и падна нешто мислам шамиче некое беше,сакав да станам да и го подадам,
ама се сетив дека сум мртовец и дека несмеам и неможам.Но таа сама се наведна го зема,а две сјајни топки не осветлија доле.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Анчо готов е,на земја мириса..
Picture 1653.jpg повели,за душа,............................да мрдне темава, а и оригинал имате сега аватар за ваши досетки.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Аман бе уште си тука.
Нели кажа чао кајгана

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED