Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
https://vine.co/v/MTYdiXUjYFY

Што зборам цело време за Лукаку. Си лета во главата ептен високо, а на крај може многу ниско да падне. Две утакмици не прави ништо и излегува после 50-60 минути, гледа дека играта без него се подобрува и одма реагира детски. А да беше и Бентеке што ќе правеше. Третата ништо чудно и на клупа да си седи.
Уште е многу млад, па тоа ми дава надеж дека ќе се смени и ќе созрее во паметот. Само дали Мурињо ќе биде трпелив и ќе проба да го научи. Вака да му изреагира на него и нема да стапне на терен пак.

Точно. Се слажам со Донев.
Лукаку има талент да биде еден од најдобрите светски напаѓачи, ама се уште е млад и незрел за да биде напаѓач број 1 во Челзи. Неможеме да се ослониме на него цела сезона, бидејќи игра променливо. Во Челзи се очекува секогаш да е во добра форма и да дава редовно голови т.с да вади максимум од секоја ситуација.
Затоа викам дека му треба квалитетна конкуренција, да го тера постојано да се докажува и да го дава максимумот. Торес и Ба не се квалитетна конкуренција, т.с не се повеќе ни матрејал за Челзи.

Понашањето не му е на место во никој случај. Прво не е во ред со изјавите поврзани со Челзи, друго реакцијата кога го извадија. Селекторот на Белгија можеби има благ карактер, па нема да ја свати сериозно реакцијата, но кај Мурињо тоа нема да се толерира. Што е најбитно и најстрашно за Лукаку нема да реагира со некоја „поблага“ санкција од неиграње на неколку натпревари или парична казна туку веднаш ќе оди на трансфер листа. Така да ако сака да има кариера во Челзи мора да си припази.

И јас се слагам со Донев, освен ако Лукаку не си го смени името во Диего Лукаку сметам дека 2 просечно одиграни утакмици на СП се катастрофа и ќе го судам базирано на тие две исто како што го судев Де Брајне на преголемиот број на натпревари одиграни за Челзи, и дека ако го смени името во Диего Лукаку сигурно ќе биде џокер при освојување на титулите исто како што беше лани Ширле џокер при освојување на многубројните титули.

Амин.[DOUBLEPOST=1403467152][/DOUBLEPOST]И мислам дека може сите да се сложиме за едно нешто дека Куртоа е голманиште без разлика каде ќе игра следната сезона или 5 сезони после тоа.

Инаку прееска заборавив да пишам, ама јас кога би имал удел во трансферите би пробал да го донесам Фелаини за сума до 20м. евентуално 25, сметам дека може Јунајтед да го дадат за некоја ваква сума.

И јас се слагам со Донев, освен ако Лукаку не си го смени името во Диего Лукаку сметам дека 2 просечно одиграни утакмици на СП се катастрофа и ќе го судам базирано на тие две исто како што го судев Де Брајне на преголемиот број на натпревари одиграни за Челзи, и дека ако го смени името во Диего Лукаку сигурно ќе биде џокер при освојување на титулите исто како што беше лани Ширле џокер при освојување на многубројните титули.

Амин.[DOUBLEPOST=1403467152][/DOUBLEPOST]И мислам дека може сите да се сложиме за едно нешто дека Куртоа е голманиште без разлика каде ќе игра следната сезона или 5 сезони после тоа.

Инаку прееска заборавив да пишам, ама јас кога би имал удел во трансферите би пробал да го донесам Фелаини за сума до 20м. евентуално 25, сметам дека може Јунајтед да го дадат за некоја ваква сума.
Не заебавај. Не е мислењето според овие две утакмици него целосно од кога е дојден целото понашање, изјавите и се тоа.

Ете спореди го со Куртоа. Он нема ни еден тренинг со Челзи, а сепак не излага да збори што прво ќе му дојде.

Јунајтед баш имаше некои шпекулации дека за 15 милиони би го продале, ама што ќе ни е Фелаини?

Точно значи и на мене ми смета истото што и на Донев, неговото понашање.
Изигра катастрофално за Белгија и се будни за тоа што излегува од игра. Што се вика се уште нема направено ни К од кариера, а тука се понаша како да е К. Роналдо. Карактерот не е во ред ама ај ќе видиме што и како.

За Куртоа да се слажам, моментално е еден од најдобрите 5 голмани во светот. Ако мора да се жртвува Чех наредната сезона би го жртвувал иако ќе ми биде премногу криво што ќе биде 3-тата легенда што ќе не напушти.

Хм.... незнам за Фелаини интересен играч е, но ние веќе го имаме Матич на таа позиција така да не ја гледам поентата во трансферот. Со оглед дека играме 4-2-3-1 формација нема да има место за сите 3-ица (Матич- Фелаини- Фабрегас). А да седи некој од овие двајца на клупа нема потреба, за бекап ги имаме Рамирес и Микел.
Но ако во некој случај си оди некој од овие двајца би го зел за 15 мил, повеќе не барем по формата во Манчестер, ај макс 20.

Дислајк за Фелаини.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Bqw23WYIQAE8pRa.jpg

Меирелеш си отиде кај нас пред минатото лето така ?

Инаку сега ја гледам првава страна и во око ми падна листата на стрелци, па сега кога не му го продолжија договорот на Лампард, еден трибјут на темава да му направиме т.е. да се едитира листата на стрелци во првиот пост не ќе е лошо а @Ilumious ? :D

Пишете ми што како треба да стои па ќе ви едитирам, не е проблем :) Може и реклама да ставиме за мала надокнада.

Ти дај и готова листа и кажи и каде точно да едитира, па после тагни ја. Што сакаш, она да бара листа, па да ја преведува и да ја става?[DOUBLEPOST=1403475575][/DOUBLEPOST]И додека си таму, пикни и за ЛШ нешто :)[DOUBLEPOST=1403475665][/DOUBLEPOST]И за настапи напрај апдејт.[DOUBLEPOST=1403475713][/DOUBLEPOST]И нови слики од логоата, гледаш не работат линковите :D[DOUBLEPOST=1403475765][/DOUBLEPOST]Па и кај стафот, и составот.[DOUBLEPOST=1403475804][/DOUBLEPOST]@dragonsky ајде биди од корист еднаш, добра идеја :D

Штом си имал време да напишеш 6 поста у ред имаш време и за ова :icon_mrgr:

Врти некој човек куде комшију, ама овј да е приоќанац од тешку категорију.
- Ало комшо...
- мкм немам! :) (кратко и јасно)

Такој и наш Донев. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom