Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@Донев Коста македонско име (само кај него е презиме) до каде е ситуацијата со него да не прелета во Сити трампа со Негр3до.

А за Лаваца од Псж гледам нешто не спомнуваат со негов трансфер јас сум за.

Епа еве за среќа уште вечер ќе си ги спакува куферите и ќе си оди од Бразил, па би требало наскоро и да се комплетира, кој ги знае :D

Ме потсети сега коментаторов дека во ква. за ЕП сме во група со Шпанија
@Донев ќе идеме да се сликаме со Коста ? :vozbud:[DOUBLEPOST=1403544449][/DOUBLEPOST]Е има разлика од напаѓач до напаѓач.

Последно уредено:
Торес даде гол на светско, Коста не. #тореснајјак #косташит

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Колку патетично му ја побара топката на Мата, откако овој го даде третиот гол за Шпанија........
#Креторес

Се враќаат Азпи,Фабрегас,Коста и Торес порано, нема да имаат оправдување очекуваме титула со уште една Man of the season игра на Азпи, Арсеналовски Фабрегас, гол стрелец Коста и нудист стрелец Торес.

:vozbud:

Да се надеваме и Микел и големиот Моузес. :D Иначе Моузес не им игра у прв тим така?

Да се надеваме и Микел и големиот Моузес. :D Иначе Моузес не им игра у прв тим така?
Првата играше и статистиката му беше 0, 0, 0, 0. Втората на клупа. Го уништија Ливерпул.
Да не го заборавиме и Омеруо кој супер изигра, посебно на втората, еден од најдобрите на терен беше.

Па у моментов, не не им игра во хотел се.

Им игра прв тим Мозес, ама се повреди во мечот против Иран и го пропушти мечот со Босна, а не е сигурно дали ќе биде фит за Аргентина :)

Првата играше и статистиката му беше 0, 0, 0, 0. Втората на клупа. Го уништија Ливерпул.
Да не го заборавиме и Омеруо кој супер изигра, посебно на втората, еден од најдобрите на терен беше.
Намерно го забораив Омеруо, пошто не знам дали воопшто ќе биде дел од тимот. За Микел ми е мене (освен ако и он не си отиде). Секако и богот Моузес мора да се врати, Ширле ќе сме го продавале, Моузес има да ора по десна страна!
Иначе и Кејхил се враќа (за малце ќе пишев и Лампс :( ).

Инаку еве прееска тркнав до индината и му најдов хајлајтс на Диего Коста за сезона 2015/2016, овој до него со брадата е Торес, пушти брада во Мај 2015 кога што после уште една сезона без титула и многу голови кажа дека ќе пушти брада од Август до следен натпревар во кој што ќе даде гол.
ibrwAJrdojkvDw.gif
[DOUBLEPOST=1403602636][/DOUBLEPOST]
Намерно го забораив Омеруо, пошто не знам дали воопшто ќе биде дел од тимот. За Микел ми е мене (освен ако и он не си отиде). Секако и богот Моузес мора да се врати, Ширле ќе сме го продавале, Моузес има да ора по десна страна!
Иначе и Кејхил се враќа (за малце ќе пишев и Лампс :( ).
лол значи ок уште еден човек да ставам на листа
"Не ги цитирај остај ги да видиш кога ќе се свестат"
Got it :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom