Harald
King of Norway
Кој да послушаA да не уплаќаме до крај на Светско и да бидеме у ќар 2-3.000?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој да послушаA да не уплаќаме до крај на Светско и да бидеме у ќар 2-3.000?![]()
Исто. Хахахаха, се надевам ке се откажам.Кога почна светсково бев 2500 во плус, сега сум 2000 во минус, стварно незнам дали да продолжам или да се откажам.
Подобро ништо да не уплаќаш бидејќи гледаш какви срања се дешаваат, прегеска бев до кладилница и слушам сите истата приказна кога почна светсково се беше добро сите фаќаа сега сите се во минус.Тип за вечер, предлози?![]()
Тип за вечер, предлози?![]()
Подобро ништо да не уплаќаш бидејќи гледаш какви срања се дешаваат, прегеска бев до кладилница и слушам сите истата приказна кога почна светсково се беше добро сите фаќаа сега сите се во минус.
Чилеанците ќе одат на тој натпревар на се или ништо..нема да изгубат ништо бидејќи посекако се во втората фаза а можат само да добијат со првото место..затоа мислам дека ќе излезат поофанзивно и можи да се брка на голој тој натпревар..нешто слично како Португалија-Гана во последното коло@Џони Вајсмилер има некои најави демек Низоземциве ќе играле подефанзивно. А и ти викаш ГГ3+ што значи 0до2 сигурица![]()
Па ако знаеш да ги типуваш овие од светското нема да бидеш многу во загубаајде утре почнуваат тенисите,поупатените коцкари од светот на тенисот нека почнат да оставаат типови бидејќи од светсково само ФИФА направи пари![]()