Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тип за вечер, предлози? :icon_lol:
Подобро ништо да не уплаќаш бидејќи гледаш какви срања се дешаваат, прегеска бев до кладилница и слушам сите истата приказна кога почна светсково се беше добро сите фаќаа сега сите се во минус.

Тип за вечер, предлози? :icon_lol:

За денес сите се заебани..

Можеше вака нешто лабаво да изиграте

Белгија од нула до два гола 1.70
Кореа-Алжир од нула до еден гол 2.80
Америките-Португалија ГГ,3+

За утре според мене има убај утакмици за играње

сингл-Холандија-Чиле ГГ,3+ 2.15

Дабл
Хрватска-Мексико-X2 1.55
Бразил-Камерун-1,3+ 1.50

За Вторник:
сингл-Јапонците-Колумбија т2 2+ 2.25

За Среда:

сингл-Аргентина-Нигерија од нула до два гола 2.00

сингл-Франција-Еквадор 3+ 1.95

За Четврток

сингл-Португалија-Гана ГГ,3+ 2.35

Овие според мене се зицери и сите ќе ги изиграм

@Џони Вајсмилер има некои најави демек Низоземциве ќе играле подефанзивно. А и ти викаш ГГ3+ што значи 0до2 сигурица :D

Подобро ништо да не уплаќаш бидејќи гледаш какви срања се дешаваат, прегеска бев до кладилница и слушам сите истата приказна кога почна светсково се беше добро сите фаќаа сега сите се во минус.

Најдобро да баталиме , ќе чекаме Вимблдон да закачиме некој денар.

Јас светското го бојкотирам со кладење катастрофа е , една Костарика има 6 бода и се ти е јасно. :)

@Џони Вајсмилер има некои најави демек Низоземциве ќе играле подефанзивно. А и ти викаш ГГ3+ што значи 0до2 сигурица :D
Чилеанците ќе одат на тој натпревар на се или ништо..нема да изгубат ништо бидејќи посекако се во втората фаза а можат само да добијат со првото место..затоа мислам дека ќе излезат поофанзивно и можи да се брка на голој тој натпревар..нешто слично како Португалија-Гана во последното коло

Белгија - Русија 1-1 & 3+
САД - Португалија 2 & 3+
Во копачка 18 коефициент

Аии што му се задеси на Лас Палмас O.o[DOUBLEPOST=1403460253][/DOUBLEPOST]Ќе има тепачка, навивачиве не можат да се помират

ајде утре почнуваат тенисите,поупатените коцкари од светот на тенисот нека почнат да оставаат типови бидејќи од светсково само ФИФА направи пари :facepalm:

ајде утре почнуваат тенисите,поупатените коцкари од светот на тенисот нека почнат да оставаат типови бидејќи од светсково само ФИФА направи пари :facepalm:
Па ако знаеш да ги типуваш овие од светското нема да бидеш многу во загуба :нинџ:

ke ispadne portugalija 2 i t2 da ja mavnam ili ke i se desi spanija 2 del a :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom