- Член од
- 12 септември 2013
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 184
Samo za bitola znam...ako ti brka rabotaлинк ако може кој продава mitsubishi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo za bitola znam...ako ti brka rabotaлинк ако може кој продава mitsubishi?
Aj вака да се повториме, значи со тие 62.000 денари, добивам комплет внатрешна и надворешна единица (даљински маљински..) и уште ми требаат баккарни цевки, монтажа и црева и решетки (ситна пара)?Ako zborime za kanalski tip klima eve edna od Vivax koja bi ti zavrsila rabota so negde 80% optovaruvanje ...
Da bas taka sve komplet e vo taa cena, plus ziden termostat so isti funkcii kako daljinskoto.Aj вака да се повториме, значи со тие 62.000 денари, добивам комплет внатрешна и надворешна единица (даљински маљински..) и уште ми требаат баккарни цевки, монтажа и црева и решетки (ситна пара)?
Какви се Вивакс по квалитет?

Samo za bitola znam...ako ti brka rabota
http://klimakon.efixelectrical.com.mk/Category/2?name=MitsubishiElectric
Ovde ne gledam A+++ sve se A i B daj toa linkot od bitola ako moze da vidam.
Кога би ми дозволиле да се изживувам на некој онака мерачки да го кинам со клешти , овој би ми бил во топ5^ Овој за мене е иднината на негативците во Холивуд, едноставно владее како негативец![]()
![]()
Најефтиниот инвертер на пазаров... наводно со Тошиба компресор.
Прегледај го приврзокот 95981 Прегледај го приврзокот 95982
Прегледај го приврзокот 95983

na hrvatskiot ekupi ima i Mitsubishi 12ka MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA za 580eu pa moze da si prasate dali ja nosat Palom ili ekupi tuka.