Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вчера Бразил, денес Шпанија, се знаеше мора да има некоја јака бомба за кладилниците да си ги вратат парите од првото коло каде се испадна од А до ШВо овие 7-8 дена откако почна првенството видов повеќе добитни тикети него низ цела сезона, што знам ама не ми се верува да оди се така подмачкано и понатаму, сепак парите се на прво место па после е се друго
@Џони Вајсмилер Признај дека 1-1 3+ ја играше
Pletikosa, Pranjic, Perisic, Corluka, Lovren, Rakitic, Modric, Srna (c), Mandzukic, Olic, Sammir.Маме им ебам !! ми останоа уште 500 денари да ги ставам на Хрватска 2ит2 ?
Со полн состав ќе играат Хрватите ?
И сега кој да кривиме за киксов ?Не играв ништо..Русите вчера ми ја ебаа мамицата и немав желба за да изиграм вкладилница
И сега кој да кривиме за киксов ?![]()
![]()
Не заборавај дека немаше муда да игра со 2 напаѓачи и при 0-2 и бркање резултат го стави Коке...бидејќи кога мислиш на играч што ќе ти помогне да се вратиш од 0-2 мислиш на КокеDe Bosque а кој друг?..кој го тера пак со Бускетс и Алонсо да излези на средина?..таман го кладе Мартинез ама на позиција стопер..
Да не ја преоптоваруваме темата, Шпанците се испукана пушка и требаше тотален ремонт да се напрај..Бускетс,Алонсо,Чави,Пике,Педро не требаше воопшто да играат и то е тоНе заборавај дека немаше муда да игра со 2 напаѓачи и при 0-2 и бркање резултат го стави Коке...бидејќи кога мислиш на играч што ќе ти помогне да се вратиш од 0-2 мислиш на Коке![]()