Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во овие 7-8 дена откако почна првенството видов повеќе добитни тикети него низ цела сезона, што знам ама не ми се верува да оди се така подмачкано и понатаму, сепак парите се на прво место па после е се друго
вчера Бразил, денес Шпанија, се знаеше мора да има некоја јака бомба за кладилниците да си ги вратат парите од првото коло каде се испадна од А до Ш

Маме им ебам !! ми останоа уште 500 денари да ги ставам на Хрватска 2ит2 ?
Со полн состав ќе играат Хрватите ?

Маме им ебам !! ми останоа уште 500 денари да ги ставам на Хрватска 2ит2 ?
Со полн состав ќе играат Хрватите ?
Pletikosa, Pranjic, Perisic, Corluka, Lovren, Rakitic, Modric, Srna (c), Mandzukic, Olic, Sammir.
Камерун без Ето! Itandje, Assou-Ekotto, Nkoulou (c), Song, Moukandjo, Aboubakar, Choupo Moting, Chedjou, Mbia, Enoh, Matip

И сега кој да кривиме за киксов ? :D :D

De Bosque а кој друг?..кој го тера пак со Бускетс и Алонсо да излези на средина?..таман го кладе Мартинез ама на позиција стопер:facepalm:..

De Bosque а кој друг?..кој го тера пак со Бускетс и Алонсо да излези на средина?..таман го кладе Мартинез ама на позиција стопер:facepalm:..
Не заборавај дека немаше муда да игра со 2 напаѓачи и при 0-2 и бркање резултат го стави Коке...бидејќи кога мислиш на играч што ќе ти помогне да се вратиш од 0-2 мислиш на Коке (y)

Не заборавај дека немаше муда да игра со 2 напаѓачи и при 0-2 и бркање резултат го стави Коке...бидејќи кога мислиш на играч што ќе ти помогне да се вратиш од 0-2 мислиш на Коке (y)
Да не ја преоптоваруваме темата, Шпанците се испукана пушка и требаше тотален ремонт да се напрај..Бускетс,Алонсо,Чави,Пике,Педро не требаше воопшто да играат и то е то

Во која кладилница има да се уплати кој тим прв ќе трга од центар ? Немам сретнато јас, а ми рекоа дека имало

Ја чекам уште Хрватска 0-4 картони за 60евра, да ја штитам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom