Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една понуда за сите вие кои што сакате од дома да заработите
Ако некој знае да носи следачи,followers на фејсбук, дали преку програма или било како,јас плаќам, на пример за 2следачи плаќам 1денар 100следачи = 50 денари 1000следачи = 500денари. мозам да ви платам на повеќе начини ако сте од Скопје парите ви ги давам на рака,ако сте од некој друг град мозам да ви испратам кредит на мобилен,ако има заинтересирани јавете се.

Еве една понуда за сите вие кои што сакате од дома да заработите
Ако некој знае да носи следачи,followers на фејсбук, дали преку програма или било како,јас плаќам, на пример за 2следачи плаќам 1денар 100следачи = 50 денари 1000следачи = 500денари. мозам да ви платам на повеќе начини ако сте од Скопје парите ви ги давам на рака,ако сте од некој друг град мозам да ви испратам кредит на мобилен,ако има заинтересирани јавете се.
Поопширно во пп :)

Брат како си напраил 5$ кога 0.001 е еден ad? Дај молим те објасни ми од кај ќар да кликаш на страната. Дневно има околу 20 ads а секој по 0.001 тоа е дневно 0.020....

Кога ќе собереш 0.6$ купуваш реферали од чие кликање добиваш и ти, па коа ќе собереш пак, купуваш нови и расте бројот. Плус можеш и директни реферали да имаш, луѓе шо се регистрирале преку твојот линк т.е. јузер, од нив добиваш повеќе. Споро оди, ама ништо не кошта. А за нешто побрзо, можеш да работиш во Таск, одговараш некои анкети и слично и ти се плаќаат од 1, па 4, 8, 10, 32....центи. Преку тие ми се дешавало во ден да напраам 3-4 долари. Ако ги инвестираш во реферали и собереш убава бројка, ќе стигнеш до 0.3-0.4$ на ден, шо не е така лошо.

Кога ќе собереш 0.6$ купуваш реферали од чие кликање добиваш и ти, па коа ќе собереш пак, купуваш нови и расте бројот. Плус можеш и директни реферали да имаш, луѓе шо се регистрирале преку твојот линк т.е. јузер, од нив добиваш повеќе. Споро оди, ама ништо не кошта. А за нешто побрзо, можеш да работиш во Таск, одговараш некои анкети и слично и ти се плаќаат од 1, па 4, 8, 10, 32....центи. Преку тие ми се дешавало во ден да напраам 3-4 долари. Ако ги инвестираш во реферали и собереш убава бројка, ќе стигнеш до 0.3-0.4$ на ден, шо не е така лошо.
дали пиша дека 0.3-0.4$ не етака лошо?
другар немаш ни за смоки да купиш тука бе а не па повеќе.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

дали пиша дека 0.3-0.4$ не етака лошо?
другар немаш ни за смоки да купиш тука бе а не па повеќе.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Тоа е после 2-3 месеци кликање, после тоа ќе расте цифрата. Не е лошо ако: секако седиш на компјутер цел ден, па дури разглеаш шо како има (пред да почнеш со работа) ги искликаш. Нема од ова богат да станеш, ама за година дена да се соберат барем 60-70 $ и да купиш нешто од сајтовиве, па зошто да не.

Повелете уште еднаш линк кој сака да се приклучи.

Тоа е после 2-3 месеци кликање, после тоа ќе расте цифрата. Не е лошо ако: секако седиш на компјутер цел ден, па дури разглеаш шо како има (пред да почнеш со работа) ги искликаш. Нема од ова богат да станеш, ама за година дена да се соберат барем 60-70 $ и да купиш нешто од сајтовиве, па зошто да не.

Повелете уште еднаш линк кој сака да се приклучи.

Tие тасковите со регистрација што се, треба да кликаш 2 - 3 дена за некого за да ти дае 0.1 0.2$ исплаќаат ли или не?

Последно уредено:
Tие тасковите со регистрација што се, што треба да кликаш 2 - 3 дена за некого за да ти дае 0.1 0.2$ исплаќаат ли или не?

Не знам за што збориш, или не сум налетал на такво нешто. Досега сите шо сум ги правел, имаш максимум 90 минути да ги завршиш и одма ти се пишуваат парите на контото.

Не знам за што збориш, или не сум налетал на такво нешто. Досега сите шо сум ги правел, имаш максимум 90 минути да ги завршиш и одма ти се пишуваат парите на контото.

Па едно време гледав такви Paid to Signup (те плаќаат да се регистрираш и да кликаш 2 - 3 дена, да бидеш нечиј реферал) па мислев и од тие таскови да не си праел :)

едит : Не ми е јасно само ова, дали незнам , или неможам да ги кликам овие таскови кои се дадени овде
vxQjjIw.png

Последно уредено:
Па едно време гледав такви Paid to Signup (те плаќаат да се регистрираш и да кликаш 2 - 3 дена, да бидеш нечиј реферал) па мислев и од тие таскови да не си праел :)

едит : Не ми е јасно само ова, дали незнам , или неможам да ги кликам овие таскови кои се дадени овде
vxQjjIw.png

Неможам ни да кликнам на нив :cenzura:

Буквите треба да се со сино за да можеш да ги правиш. Не знам зашто не ти ја дава таа што е левел 1...за левел 2 си има некои услови пред да стигнеш, тие и јас не можам уште.

Колку шо, како се плаќа? И дали стварно се зимаат или тикви?

Иначе, probux собрав 5$ намерно да ги извадам, да видам дали ќе ги дадат, преку payza купив таму на некој кинески сајт нешто ситно, и еве треба од пошта да си го подигнам. Што значи, функционира. Нормално, нема многу пари, ама за 5 минути работа кога и онака дремам по цел ден на пц, нека има по нешто ситно. Башка што може и на пејпал да се вадат, па да може од секаде да се купува :)

Повелете линк за регистрација кој е заинтересиран.

повели линк зачлени се ако сакаш да заработиш нешто повеќе од 70 долари годишно
http://libertagia.com/emilyyy

повели линк зачлени се ако сакаш да заработиш нешто повеќе од 70 долари годишно
http://libertagia.com/emilyyy

Мора да си некоја грешка :) За 12 месеци кликање имаш 240 долари, после со надоградба (upgrade) може и повеќе.[DOUBLEPOST=1403691260][/DOUBLEPOST]
Дури не видам некој дека земал пари, а ми бара лична карта за регистрација, не правам ништо таму.:cautious:

За либертава, кај и да е едно типче треба да извади 300 долара (бар он така кажа) ако е реално, ќе залепам слика.
За пробукс, ќе видам може и ќе им пишам тикет на админите да видам шо е работата... :)

vxQjjIw.png
па ќе моѓиш по извесен период доколку си активен на страната ќе ти ги отклучат е тука се заработува :)

Дури не видам некој дека земал пари, а ми бара лична карта за регистрација, не правам ништо таму.:cautious:

Парите треба да ги добие дечко од Македонија до крај на месецов, па ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1403709000][/DOUBLEPOST]
Мора да си некоја грешка :) За 12 месеци кликање имаш 240 долари, после со надоградба (upgrade) може и повеќе.[DOUBLEPOST=1403691260][/DOUBLEPOST]

За либертава, кај и да е едно типче треба да извади 300 долара (бар он така кажа) ако е реално, ќе залепам слика.
За пробукс, ќе видам може и ќе им пишам тикет на админите да видам шо е работата... :)

Што сум грешка?

Парите треба да ги добие дечко од Македонија до крај на месецов, па ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1403709000][/DOUBLEPOST]

Што сум грешка?

Постот за 70-те долари годишно

па ќе моѓиш по извесен период доколку си активен на страната ќе ти ги отклучат е тука се заработува :)

Па еве еден месец кликам и уште ништо...секако ќе продужам на пробукс да кликам, па чат пат ќе ги отварам и тасковите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom