Фан Клуб: Челзи

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Курови и дами, како сте ми?
Ја да се пофалам дека му ебав мамата на факултетот, кај и да е ќе сум слободен играч на пазар на труд.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Курови и дами, како сте ми?
Ја да се пофалам дека му ебав мамата на факултетот, кај и да е ќе сум слободен играч на пазар на труд.
Јави му се на Мојс заедно работа ќе барате, слушам му требало такви фантазер играчи :D

Јака ждребкава, до октомври ќе се држиме на врвот, после тамам околу Јануари ќе паднеме на 3то/4то место, и после до крај ќе влеземе во некоја ок серија колку да се попали Донев, па ќе кикснеме со некои шупачки екипи за да завршиме 3ти ваљда евентуално 2ри ако се погодат неколку работи во наша корист.

Ипак сметам дека лани беше подобар ждребот ама првиве 2 месеца ми прават мерак (y) Барнли,Лестер па Сити уште у 5то коло. Супер почеток очекувам, ако бидеме на 3то место на крај на Септември нека баталат фудбал.[DOUBLEPOST=1403087035][/DOUBLEPOST]Него изгледа само на нас ни се паѓаат вакви екипи од Чемпионшип...Виган пред некоја год ни се падна, лани не знам кој беше али беше екипа од Чемпионшип, Дрогба кога не извади со 2 гола од кој еден во 90+ за 2-1 беше во прво коло против екипа дојдена од Чемпионшип....

Сто посто сме ја потлкупиле власта..

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Со таа разлика што Оскар ќе биде меѓу Хазард и Вилиан а Матиќ наместо Оскар.

А и за одбранава не сум сигурен баш...

Што мислите ќе биде Луис играч во прв тим на сметка на Бане/Азпи ?

Или Азпи десно, Ива наместо Тери ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Воопшто не е лесен распоредов. Добро е што пак во првата половина играме со Јунајтед, Сити, Ливерпул на гости, а со Арсенал дома. Ќе си извадиме нерешено па дома ќе ги тепаме :D

Лошо е што Сити, Арсенал, Јунајтед и Ливерпул ни се одма после утакмица во ЛШ, па може да бидат зезнати. Октомври и ноември се доста зезнати. рсенал па Палас и После Јунајтед и Ливерпул на гости, а КПР измеѓу нив. Се надевам дека нема и сезонава да не мачат КПР. Колку бодови изгубивме со нив :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Торес бркајќи го Коста откако овој му рекол дека Коста ќе биде прв избор за напаѓач во следната сезона.

(не може да се види на сликава ама ако беше гиф ќе се видеше како Торес при трчањето изустува "Шо лос мадрес?")

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Фабрегас бркајќи го Коста откако Торес му рекол дека ако не го натера Коста да дојде во Челзи, сезоната ќе му се оценува според тоа колку голови ќе му намести на Торес.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Донев после пишување на пост што не е поврзан со dragonsky

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

Со таа разлика што Оскар ќе биде меѓу Хазард и Вилиан а Матиќ наместо Оскар.

А и за одбранава не сум сигурен баш...

Што мислите ќе биде Луис играч во прв тим на сметка на Бане/Азпи ?

Или Азпи десно, Ива наместо Тери ?
Според мене има големи шанси Мурињо да се врати на 4-3-3.

Одбраната мислам дека најмногу ќе зависи од Тери. Дали ќе може да ја повтори формата од минатата сезона. Ако игра пак така, ќе си бидат стандардни со Кејхил. За бековите ќе зависи од Луис ако дојде. Ако од одма покаже дека го бива и дека треба да игра лево, а во исто време и Азпи ја покаже формата од минатата сезона, тогаш ништо чудно Бане почесто да седи на клупа и да ротира со Тери.

H

HoT IcE

Гостин
Па Луис у Атлетико игра 3 сезони константно у таква форма, не гелдам зошто не и сезонава со оглед на годините може и последна да му е на тоа ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom