Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
BqZjVqqIYAAHyyW.jpg

Последно уредено:
Курови и дами, како сте ми?
Ја да се пофалам дека му ебав мамата на факултетот, кај и да е ќе сум слободен играч на пазар на труд.
Јави му се на Мојс заедно работа ќе барате, слушам му требало такви фантазер играчи :D

Јака ждребкава, до октомври ќе се држиме на врвот, после тамам околу Јануари ќе паднеме на 3то/4то место, и после до крај ќе влеземе во некоја ок серија колку да се попали Донев, па ќе кикснеме со некои шупачки екипи за да завршиме 3ти ваљда евентуално 2ри ако се погодат неколку работи во наша корист.

Ипак сметам дека лани беше подобар ждребот ама првиве 2 месеца ми прават мерак (y) Барнли,Лестер па Сити уште у 5то коло. Супер почеток очекувам, ако бидеме на 3то место на крај на Септември нека баталат фудбал.[DOUBLEPOST=1403087035][/DOUBLEPOST]Него изгледа само на нас ни се паѓаат вакви екипи од Чемпионшип...Виган пред некоја год ни се падна, лани не знам кој беше али беше екипа од Чемпионшип, Дрогба кога не извади со 2 гола од кој еден во 90+ за 2-1 беше во прво коло против екипа дојдена од Чемпионшип....

Сто посто сме ја потлкупиле власта..

Последно уредено:
10408109_647800205307302_5187134278234772250_n.jpg

Со таа разлика што Оскар ќе биде меѓу Хазард и Вилиан а Матиќ наместо Оскар.

А и за одбранава не сум сигурен баш...

Што мислите ќе биде Луис играч во прв тим на сметка на Бане/Азпи ?

Или Азпи десно, Ива наместо Тери ?

Воопшто не е лесен распоредов. Добро е што пак во првата половина играме со Јунајтед, Сити, Ливерпул на гости, а со Арсенал дома. Ќе си извадиме нерешено па дома ќе ги тепаме :D

Лошо е што Сити, Арсенал, Јунајтед и Ливерпул ни се одма после утакмица во ЛШ, па може да бидат зезнати. Октомври и ноември се доста зезнати. рсенал па Палас и После Јунајтед и Ливерпул на гости, а КПР измеѓу нив. Се надевам дека нема и сезонава да не мачат КПР. Колку бодови изгубивме со нив :mad:

Торес бркајќи го Коста откако овој му рекол дека Коста ќе биде прв избор за напаѓач во следната сезона.

(не може да се види на сликава ама ако беше гиф ќе се видеше како Торес при трчањето изустува "Шо лос мадрес?")
10386863_729242813809995_4888395270286694530_n.jpg

Фабрегас бркајќи го Коста откако Торес му рекол дека ако не го натера Коста да дојде во Челзи, сезоната ќе му се оценува според тоа колку голови ќе му намести на Торес.

8614_10152575592337259_1540879317134805865_n.jpg

Донев после пишување на пост што не е поврзан со dragonsky
imageNotFound.jpg

10408109_647800205307302_5187134278234772250_n.jpg

Со таа разлика што Оскар ќе биде меѓу Хазард и Вилиан а Матиќ наместо Оскар.

А и за одбранава не сум сигурен баш...

Што мислите ќе биде Луис играч во прв тим на сметка на Бане/Азпи ?

Или Азпи десно, Ива наместо Тери ?
Според мене има големи шанси Мурињо да се врати на 4-3-3.

Одбраната мислам дека најмногу ќе зависи од Тери. Дали ќе може да ја повтори формата од минатата сезона. Ако игра пак така, ќе си бидат стандардни со Кејхил. За бековите ќе зависи од Луис ако дојде. Ако од одма покаже дека го бива и дека треба да игра лево, а во исто време и Азпи ја покаже формата од минатата сезона, тогаш ништо чудно Бане почесто да седи на клупа и да ротира со Тери.

Па Луис у Атлетико игра 3 сезони константно у таква форма, не гелдам зошто не и сезонава со оглед на годините може и последна да му е на тоа ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom