Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Toa e брат, некад треба и среќа да те послужи. Таа одбиената топка од Корејциве заврши милиметри до стативата, дур Акинфеев немо посматраше.
Со здравје да се трошат.
Треба срека и тоа многу ја изиграв пошо знам дека и двете се неспособни во напад а и да ме јебе барем не ке ми е криво како на пример Бразил со 1,35(извините другите шо чепкам отворена рана)Дефинитивно само на високи коефициенти за СП има и доста игри може нешто добро да се извади на повисок коеф

Вечер русија Х-Х ќе извади без разлика на тоа дека имаат појак состав.
:свиркам:
beach.gif
coffee.gif

Чисто за информација, на Хрватска им одговара и икс утре, затоа што и со икс и со победа они ќе мораат да победат во последното коло за да одат понатаму.

Шпанија ми е дилема за утре, must win им е, светски и европски прваци се, зар у групи ќе испаднат...

Чисто за информација, на Хрватска им одговара и икс утре, затоа што и со икс и со победа они ќе мораат да победат во последното коло за да одат понатаму.

Шпанија ми е дилема за утре, must win им е, светски и европски прваци се, зар у групи ќе испаднат...

Па нема да бидат. Ако памтиш, Франција каква бламажа имаше 2002-ра.
Нејсе, што да кажам, Русија ја имав на едно х-1, на второ сигурен винер 1.
А бе Акинфеев, кој ти дозволи на очно да поминеш, око да немаш!

Па нема да бидат. Ако памтиш, Франција каква бламажа имаше 2002-ра.
Нејсе, што да кажам, Русија ја имав на едно х-1, на второ сигурен винер 1.
А бе Акинфеев, кој ти дозволи на очно да поминеш, око да немаш!
Памтам, ама ипак не ми се верува Шпанците тоа да го дозволат, прејак тим имаат, а и бркото не верувам пак да се глупира без напаѓач да игра, т.е. само со Коста. Плус Чиле слаба одбрана има, очекувам многу уфрлувања да има од Шпанците и да ги тепаат.

Памтам, ама ипак не ми се верува Шпанците тоа да го дозволат, прејак тим имаат, а и бркото не верувам пак да се глупира без напаѓач да игра, т.е. само со Коста. Плус Чиле слаба одбрана има, очекувам многу уфрлувања да има од Шпанците и да ги тепаат.

Брат, ако си толку сигурен во Шпанија, има начин како сигурно да влезеш во игра за добра пара. Види пораките таму.[DOUBLEPOST=1403057645][/DOUBLEPOST]

Уф не, Бразил и Мексико имаат по 4 бода моментално.
Најдобрата опција е победа утре за Хрватска, зашто немаат бодови, по можност со 2 или повеќе гола, затоа што од тоа што прочитав, прво се гледа гол разлика, па потоа меѓусебен дуел. Утре ако Хрватска заврши Х, је треба да го тепаат Мексико со 2 гола разлика, што некако, ич не ми е верно.

Последно уредено:
Ти беше тој што се обложува а не се коцка ?

Точно... Белгија 1 си ја фатив и си ги комплетирав ливчињата. Среќа на работа вчера заглавив до 6:30h па немав време да ја уплатам 1-1 ( ке го јадев):confused:
Вчера Бразилците ме скичмија малце, али идемо даље :)

еве едно за добро утро (без уплата и добивка, за тие што ги нервира, нека си замислат колку им одговара дека е уплатата, па нека им биде полесно)

10433785_10204029459632285_4437597724047226214_n.jpg

Последно уредено:
еве едно за добро утро (без уплата и добивка, за тие што ги нервира, нека си замислат колку им одговара дека е уплатата, па нека им биде полесно)

Мислиш дека некому му е гајле колку е:rolleyes:?? Само ке го јадеш реметот низ темава то е.

ОН
Шпанија - Чиле 2+ Прво Пол. 2,60

Чиле колку се неспремни то е чудо нешто. Со Австралија од 65та-70та минута неможеа да мрдат поќе и стигна Австралија да му диктира игра. И според мене е зицер денес Шпанија.

Мислиш дека некому му е гајле колку е:rolleyes:?? Само ке го јадеш реметот низ темава то е.

ОН
Шпанија - Чиле 2+ Прво Пол. 2,60

Знам брат, затоа и "провоцирам", не можам да им се наситам на простаклукот :pos:

Скапав брзање да ја уплатам грдлето Наваро и ќе ме падни, онака сабајлечки..

Чиле колку се неспремни то е чудо нешто. Со Австралија од 65та-70та минута неможеа да мрдат поќе и стигна Австралија да му диктира игра. И според мене е зицер денес Шпанија.
Добро, не споредувај утакмица со Австралија и утакмица со Шпанија. Нормално дека првата „несвесно“ ја сметаат како пријателска и ги потценија Австралија. Се виде убаво дека кога сакаа можеа да им дадат гол, затоа што Австралија не игра одбрана. Слаба репрезентација се, ама ете не играат бункер, не играат на 0:0 и ги ценам заради тоа. Затоа ќе лапнат петарда денес од Холандија.
Чиле мислам дека вечер мора да бидат повеќе мотивирани и тркачко расположени. Многу зависи од Видал, кој мислам дека не може да даде 100 % заради повреда. Заради тоа многу губат на средина, а немаат некоја слична замена. Очекувам Босежур да почне денес, он трчи како луд цела утакмица :D
Нејсе очекувам победа на Шпанија, ама испаѓаат од група. Ова некоја навика стана изгледа. 2002 испаѓа Франција како шампион, 2010 Италија, сега Шпанија :confused:

Добро, не споредувај утакмица со Австралија и утакмица со Шпанија. Нормално дека првата „несвесно“ ја сметаат како пријателска и ги потценија Австралија. Се виде убаво дека кога сакаа можеа да им дадат гол, затоа што Австралија не игра одбрана. Слаба репрезентација се, ама ете не играат бункер, не играат на 0:0 и ги ценам заради тоа. Затоа ќе лапнат петарда денес од Холандија.
Чиле мислам дека вечер мора да бидат повеќе мотивирани и тркачко расположени. Многу зависи од Видал, кој мислам дека не може да даде 100 % заради повреда. Заради тоа многу губат на средина, а немаат некоја слична замена. Очекувам Босежур да почне денес, он трчи како луд цела утакмица :D
Нејсе очекувам победа на Шпанија, ама испаѓаат од група. Ова некоја навика стана изгледа. 2002 испаѓа Франција како шампион, 2010 Италија, сега Шпанија :confused:

*потсетување да те цитирам после 3то коло*
:D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom