Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе да, со овие ќе растураме во трета дивизија.Изглеа Бо нема да игра, ќе игра Хендрикс...
Али не жалете, секад ги имаме Трајковски, Николовски и Кромид да си газат под кошевите + тука е и девојчето Аврамовски![]()

Е што му фали на Гоцевски бе? Уште да научи да оди и нема да има ниедна маана во играта.Златко Гоцевски прва виолина за позиција 5![]()
што е до мене подобро Бо со браќава Стојановски да играат и уште некој центри од нашава лига бар Чековски да можеше да игра ќе беше добро.Па Бо рекол дека прифаќа да игра но овие се мислат затоа што ќе им фалеле високи играчи да го викенеле Хендрикс.
Освен Николовски кој ќе игра центар?што е до мене подобро Бо со браќава Стојановски да играат и уште некој центри од нашава лига бар Чековски да можеше да игра ќе беше добро.
Ги заборави Кромид и ГоцевскиГледам дискусија за центри, па да искоментирам на таа тема,пошто со повекето мислења горе не се слагам.
-Трајковски изминатите две првенства сам се откажува од репрезентација, лани наводно проблеми со кичма (подобро упатените знаат дека тоа е само изговор). Оваа год. од него може да се очекува истото. Недисциплиниран играч, но под контрола на селекторот може да се потпреме на неговиот квалитет.
-Кире две сезони нема изиграно повеке од 10 мин на утакмица, т.е повеке време не бил ни во состав во МЗТ а камоли да игра. За жал од талентот изгледа си остана само со тоа... Од него реално не може да се очекува ништо, според мене не е спремен да игра натпревари на тоа ниво.
-Брчков имаше една утакм со репрез каде што блесна ако може така да се каже, ама оваа сезона и тој доста стагнира, не се секавам дека има изиграно некоја добра утакм, барем солидна (ако грешам поправете) плус и се повреди на рамото во финале,и еден месец е во аут... колку ке биде спремен да игра не се знае.
-Хендрикс дефинитивно оваа година далеку попотребен отколку Бо, секако поради позицијата.