Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На бувљак може да сретнешАј тука ќе прашам.
Мачката ми ја скрши омилената чаша (само една таква имав) од Светско 2010та. Тој што собирал капачиња кока-кола пред 4 години знае. Е сеа, две прашања:
- Чашата ми е скршена, али ги имам сите парчиња за составување. Дали може негде да се залепи, дали јас рачно или негде низ Скопјево ако може да се најде некој што знае ова.
- За тие што знаат за која чаша зборам, да не знаат дали можам да набавам од негде иста таква?
![]()
Еве слика од чашата...
Ај тука ќе прашам.
Мачката ми ја скрши омилената чаша (само една таква имав) од Светско 2010та. Тој што собирал капачиња кока-кола пред 4 години знае. Е сеа, две прашања:
- Чашата ми е скршена, али ги имам сите парчиња за составување. Дали може негде да се залепи, дали јас рачно или негде низ Скопјево ако може да се најде некој што знае ова.
- За тие што знаат за која чаша зборам, да не знаат дали можам да набавам од негде иста таква?
![]()
Еве слика од чашата...
Може да се купи од таму?@RickyLFC9
А да идеш до Скопска Пивара да си побараш иста ваква?
Лично не сум купувал чаши, али не гледам зошто да не би можело, штом можеш гајби пиво/сок да купуваш и сл.Може да се купи од таму?
Сакав да прашам дали некој има искуство со овие ваучерите/попустите што се на kupinapopust, grouper.mk?
Најдов една евтина понуда за Крф и тоа многу евтина за тоа место и си мислам да нема некоја мучка зад сето тоа
Ако може некој да пише![]()
Јас бев во април во Романија со понуда од grouper, нема мучки не се секирај.Сакав да прашам дали некој има искуство со овие ваучерите/попустите што се на kupinapopust, grouper.mk?
Најдов една евтина понуда за Крф и тоа многу евтина за тоа место и си мислам да нема некоја мучка зад сето тоа
Ако може некој да пише![]()
Солидни и по разумна цена столчиња за пред компјутер/биро? Веќе неколку дена сум у лежечко-седечка положба под агол од 140 степени, па ако не ви е мака...
Солидни и по разумна цена столчиња за пред компјутер/биро? Веќе неколку дена сум у лежечко-седечка положба под агол од 140 степени, па ако не ви е мака...