Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Немало во Калифорнија ХГХ...:(

Ај тука ќе прашам.

Мачката ми ја скрши омилената чаша (само една таква имав) од Светско 2010та. Тој што собирал капачиња кока-кола пред 4 години знае. Е сеа, две прашања:
  • Чашата ми е скршена, али ги имам сите парчиња за составување. Дали може негде да се залепи, дали јас рачно или негде низ Скопјево ако може да се најде некој што знае ова.
  • За тие што знаат за која чаша зборам, да не знаат дали можам да набавам од негде иста таква?

2j0croz.jpg

Еве слика од чашата...

Ај тука ќе прашам.

Мачката ми ја скрши омилената чаша (само една таква имав) од Светско 2010та. Тој што собирал капачиња кока-кола пред 4 години знае. Е сеа, две прашања:
  • Чашата ми е скршена, али ги имам сите парчиња за составување. Дали може негде да се залепи, дали јас рачно или негде низ Скопјево ако може да се најде некој што знае ова.
  • За тие што знаат за која чаша зборам, да не знаат дали можам да набавам од негде иста таква?

2j0croz.jpg

Еве слика од чашата...
На бувљак може да сретнеш :D Оди провери

Ај тука ќе прашам.

2j0croz.jpg

Еве слика од чашата...

Иронично, и јас некни ваква скршив на работа :D

@RickyLFC9
А да идеш до Скопска Пивара да си побараш иста ваква?

Сакав да прашам дали некој има искуство со овие ваучерите/попустите што се на kupinapopust, grouper.mk?
Најдов една евтина понуда за Крф и тоа многу евтина за тоа место и си мислам да нема некоја мучка зад сето тоа
Ако може некој да пише :)

Сакав да прашам дали некој има искуство со овие ваучерите/попустите што се на kupinapopust, grouper.mk?
Најдов една евтина понуда за Крф и тоа многу евтина за тоа место и си мислам да нема некоја мучка зад сето тоа

Купоните немаат мучка. Е сега пази што агенција те носи таму. Распрашај се за искуства.

Јас бев во април во Романија со понуда од grouper, нема мучки не се секирај. ;)

Солидни и по разумна цена столчиња за пред компјутер/биро? Веќе неколку дена сум у лежечко-седечка положба под агол од 140 степени, па ако не ви е мака...

Солидни и по разумна цена столчиња за пред компјутер/биро? Веќе неколку дена сум у лежечко-седечка положба под агол од 140 степени, па ако не ви е мака...

Пластичарска улица (Бит пазар)

Стварно ефтини има во Анфил Компјутери.

А добри модели по разумна цена имаш и во Мебел Ви, Офис Плус и Офис & Ко и Форма Нова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom