Dragonball

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Да не има некоја новост за нови епизоди за ДБЗ? Знам дека читав после филмов Battle of gods Ќе има уште 200 епизоди.

Член од
19 април 2014
Мислења
429
Поени од реакции
1.243
Нови епизоди ќе има за Бу сагата,тоа се всушност истите епизоди но со подобра анимација.А за комплетно нови епизоди немам слушнато да има.Според мене не ми требало да има, приказната убаво заврши.Ако ја продолжуват ќе треба нова ссј транформација и премногу ќе ја развлечат приказната,ќе го изгуби шармот драгонбол.Подобро е нов дбз филм. :)

2

~2A

Гостин
Нови епизоди ќе има за Бу сагата,тоа се всушност истите епизоди но со подобра анимација.А за комплетно нови епизоди немам слушнато да има.Според мене не ми требало да има, приказната убаво заврши.Ако ја продолжуват ќе треба нова ссј транформација и премногу ќе ја развлечат приказната,ќе го изгуби шармот драгонбол.Подобро е нов дбз филм. :)
Мене ако ме прашаш, требаше да заврши со Фриза сагата, сето другото беше "исти курац во различни примероци". :)

Член од
19 април 2014
Мислења
429
Поени од реакции
1.243
Другите две саги беа предвидливи поседбно бу сагата се знаеше веќе или фузија или нова ссј транформација,сел сагата ме изненади гохан со ссј 2,а посебно Транкс ја разубави сагата,за Фриза сагата неам збор првиот негативец со power level од 100 милиони и додека ја гледав цело време ме држеше во неизвесност.
А за ГТ направен е само за пари не беше нешто посебно првите 10-15 епизоди беа глупи некако,бејби сагата беше ок,глупа смрт на Пиколо,Андроид сага глупа,Шадоу драгон сагата последната борба беше добра.

Q

qazwsxedc

Гостин
Некаде да не ги има драгон бол епизодите што беа пред 12-13 години на а1??
Или пак цедињата што ги даваа во оправадно присутни.. :):):)

Последно уредено од модератор:

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Некаде да не ги има драгон бол епизодите што беа пред 12-13 години на а1??
Или пак цедињата што ги даваа во оправадно присутни.. :):):)
Нигде ги нема на македонски,едно време ги даваа цедињата во оправдано присутни и тоа беше се.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Q

qazwsxedc

Гостин
Нигде ги нема на македонски,едно време ги даваа цедињата во оправдано присутни и тоа беше се.
Абе има ама само 2 епизоди од тие цедињата од оправдано присутни што беа..
Некој ставил 2 епизоди на youtube...

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Дај линк,јас само едно цд зедов со првите 3 епизоди другото се земено беше,покемон зедов 4 цедиња и нинџа желки 10тина зедов.

Q

qazwsxedc

Гостин
Дај линк,јас само едно цд зедов со првите 3 епизоди другото се земено беше,покемон зедов 4 цедиња и нинџа желки 10тина зедов.
https://www.youtube.com/watch?v=iTG3rukLcy4 еве ти од првата епизода...
Покемон,нинџа желки и остали се гола вода у споредба со драгон бол...

L

Lu

Гостин
за Фриза сагата неам збор првиот негативец со power level од 100 милиони и додека ја гледав цело време ме држеше во неизвесност.
На Фриза power level_от му беше 1 милион :)
Јас ги имам тие цедиња, имам околу 20 - 25 цедиња, по 3 епизоди од 1 цд, значи околу 60 / 70 епизоди имам од DragonBall.

Член од
19 април 2014
Мислења
429
Поени од реакции
1.243
На Фриза power level_от му беше 1 милион :)

Јас ги имам тие цедиња, имам околу 20 - 25 цедиња, по 3 епизоди од 1 цд, значи околу 60 / 70 епизоди имам од DragonBall.
o_O:confused:...

L

Lu

Гостин
Моја грешка :)

http://www.vojvodinanet.com/publ/anime_serije/dragon_ball_z/dragon_ball_z_keep_the_chance_alive_ep78/285-1-0-27409
Гледај на 15:20 минута ... во тој момент, кажува дека во таа форма, неговата снага е веројатно преку 1 милион.
А понатаму имаше уште 2 трансформации, така што и неговата снага порасна многу над 1 милион.
Јас тој момент кај што кажува дека снагата му е 1 милион сум го запамтила, а заборавив дека потоа снагата му порасна со наредните 2 трансформации :)

Иначе, кој сака да си ги гледа епизодите од Dragonball Z со српски превод, ги има сите епизоди на линков.

BTW Кога сум веќе на темава ... да се потсетиме на старите добри времиња :D ви текнува на моментот кога на Гоку не му текнуваше која е Чичи :ROFLMAO:

http://www.youtube.com/watch?v=CzNaDmMl730

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom