Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Мене ако ме прашаш, требаше да заврши со Фриза сагата, сето другото беше "исти курац во различни примероци".Нови епизоди ќе има за Бу сагата,тоа се всушност истите епизоди но со подобра анимација.А за комплетно нови епизоди немам слушнато да има.Според мене не ми требало да има, приказната убаво заврши.Ако ја продолжуват ќе треба нова ссј транформација и премногу ќе ја развлечат приказната,ќе го изгуби шармот драгонбол.Подобро е нов дбз филм.
Нигде ги нема на македонски,едно време ги даваа цедињата во оправдано присутни и тоа беше се.Некаде да не ги има драгон бол епизодите што беа пред 12-13 години на а1??
Или пак цедињата што ги даваа во оправадно присутни..
Абе има ама само 2 епизоди од тие цедињата од оправдано присутни што беа..Нигде ги нема на македонски,едно време ги даваа цедињата во оправдано присутни и тоа беше се.
Дај линк,јас само едно цд зедов со првите 3 епизоди другото се земено беше,покемон зедов 4 цедиња и нинџа желки 10тина зедов.Абе има ама само 2 епизоди од тие цедињата од оправдано присутни што беа..
Некој ставил 2 епизоди на youtube...
https://www.youtube.com/watch?v=iTG3rukLcy4 еве ти од првата епизода...Дај линк,јас само едно цд зедов со првите 3 епизоди другото се земено беше,покемон зедов 4 цедиња и нинџа желки 10тина зедов.
E тука во право си...Dragon ball the best.https://www.youtube.com/watch?v=iTG3rukLcy4 еве ти од првата епизода...
Покемон,нинџа желки и остали се гола вода у споредба со драгон бол...
На Фриза power level_от му беше 1 милионза Фриза сагата неам збор првиот негативец со power level од 100 милиони и додека ја гледав цело време ме држеше во неизвесност.
Нигде ги нема на македонски,едно време ги даваа цедињата во оправдано присутни и тоа беше се.
Јас ги имам тие цедиња, имам околу 20 - 25 цедиња, по 3 епизоди од 1 цд, значи околу 60 / 70 епизоди имам од DragonBall.Абе има ама само 2 епизоди од тие цедињата од оправдано присутни што беа..
Некој ставил 2 епизоди на youtube...
Pa stavi gi na youtube ako mozes..На Фриза power level_от му беше 1 милион
Јас ги имам тие цедиња, имам околу 20 - 25 цедиња, по 3 епизоди од 1 цд, значи околу 60 / 70 епизоди имам од DragonBall.
...На Фриза power level_от му беше 1 милион
Јас ги имам тие цедиња, имам околу 20 - 25 цедиња, по 3 епизоди од 1 цд, значи околу 60 / 70 епизоди имам од DragonBall.
Моја грешка