Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Сеуште е -11, а мечот е при крај. Човече каква мизерија се србиве.... Овде мора да летаат глави. Па да победиш 8 разлика дома и да губиш 10 разлика на полувреме е навистина срамно. И тоа против една просечна екипа како Чешка. Осеќам дека дел од репрезентацијата и секако тренерот ќе летаат после ова.

Не го глеав мечот и не ми се верува како од факинг Чешка им се дешава ваков дебакл.

И на ЕП се виде дека имаат добри индивидуалци ама дека нема хемија, воиграност, одбраната слаба. Мислев дека ќе ги среди сеа Врањеш по титулава. Но ќе испадне дека ни Врањеш не може да ги среди и дека првата ја добиле толку само заради 20те интервенции на Станиќ.

Овие Чесиве ако не се паднат сеа со нас у група, еве ве. :D

лол кој очај се србиве

Море Македонија треба да биде благодарана што ни се падна Грција, малце појака репренетација и ќе сипадневме, среќа не ни се паднаа нас Чесиве или Боснаците или некој за нијанса појаки од Грција ќе не здробеа и дома и гости.

Море Македонија треба да биде благодарана што ни се падна Грција, малце појака репренетација и ќе сипадневме, среќа не ни се паднаа нас Чесиве или Боснаците или некој за нијанса појаки од Грција ќе не здробеа и дома и гости.

тоа и јас пишав после првиот меч, ни се падна можеби најлесниот противник инаку од доста други екипи ќе го попиевме :D

^ А вие па толку не научивте до сега дека Македонија подобро игра кога е аутсајдер него ли фаворит. :)

Кој е во можност нека си ја пушти Германија - Полска. После европското ке одморат швабиве и на свеЦково изгледа :cool:

Не го глеав мечот и не ми се верува како од факинг Чешка им се дешава ваков дебакл.

И на ЕП се виде дека имаат добри индивидуалци ама дека нема хемија, воиграност, одбраната слаба. Мислев дека ќе ги среди сеа Врањеш по титулава. Но ќе испадне дека ни Врањеш не може да ги среди и дека првата ја добиле толку само заради 20те интервенции на Станиќ.

Овие Чесиве ако не се паднат сеа со нас у група, еве ве. :D
Не му е Врањеш селектор на Србија,го викнаа само за баражот за ЕП и од Флензбург му дозволија,а после тоа иако сакаше да остане селектор не му дозволија од Флензбург..И на европското му беше Владан Матиќ селектор.

Кој е во можност нека си ја пушти Германија - Полска. После европското ке одморат швабиве и на свеЦково изгледа :cool:
polska.jpg

:vozbud:

Карол ги торпедира Германија, и на двете победи Полска со доста ослабен состав добро што денеска им се врати Лијевски но и без Јашка си ги исшамарија. Иако судииве ги осакатија со исклучувања, пробивања па и чекори..секоја чест за голманчево што го смени Шмал доста добар е а не го ни знам :D

Море вака така мене ми изгледа дека имаме ок шанси за Светсково во Катар да влеземе во најдобрите 8 (да, сфаќам дека е прееееееемногу рано за вакви муабети)

Не му е Врањеш селектор на Србија,го викнаа само за баражот за ЕП и од Флензбург му дозволија,а после тоа иако сакаше да остане селектор не му дозволија од Флензбург..И на европското му беше Владан Матиќ селектор.

Зашто ја мислев дека и за овој бараж го вратија Врањеш? :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom