Near
Рандом лик од соседството
Изгубија Србите 12 разлика 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сеуште е -11, а мечот е при крај. Човече каква мизерија се србиве.... Овде мора да летаат глави. Па да победиш 8 разлика дома и да губиш 10 разлика на полувреме е навистина срамно. И тоа против една просечна екипа како Чешка. Осеќам дека дел од репрезентацијата и секако тренерот ќе летаат после ова.

Море Македонија треба да биде благодарана што ни се падна Грција, малце појака репренетација и ќе сипадневме, среќа не ни се паднаа нас Чесиве или Боснаците или некој за нијанса појаки од Грција ќе не здробеа и дома и гости.

Не му е Врањеш селектор на Србија,го викнаа само за баражот за ЕП и од Флензбург му дозволија,а после тоа иако сакаше да остане селектор не му дозволија од Флензбург..И на европското му беше Владан Матиќ селектор.Не го глеав мечот и не ми се верува како од факинг Чешка им се дешава ваков дебакл.
И на ЕП се виде дека имаат добри индивидуалци ама дека нема хемија, воиграност, одбраната слаба. Мислев дека ќе ги среди сеа Врањеш по титулава. Но ќе испадне дека ни Врањеш не може да ги среди и дека првата ја добиле толку само заради 20те интервенции на Станиќ.
Овие Чесиве ако не се паднат сеа со нас у група, еве ве.![]()
Кој е во можност нека си ја пушти Германија - Полска. После европското ке одморат швабиве и на свеЦково изгледа![]()

Igracite na Svedska go znaat mnogu dobro od EP vo Danska godinavaсекоја чест за голманчево што го смени Шмал доста добар е а не го ни знам![]()

Не му е Врањеш селектор на Србија,го викнаа само за баражот за ЕП и од Флензбург му дозволија,а после тоа иако сакаше да остане селектор не му дозволија од Флензбург..И на европското му беше Владан Матиќ селектор.