Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Колку само појаки играчи има Србија од Чешка, а дебилите отпаднаа :pos:

Германија, Норвешка и Србија у аут! На нивно место идат Полска, Австрија и Чешка. Убаво за нас, иаме подобар скор со овие што идат него со тие што испаднаа. :)[DOUBLEPOST=1402763597][/DOUBLEPOST]
Не бе,еве го Матиќ одма си поднел оставка :D
http://www.balkan-handball.com/balkan/vladan-matic-podneo-ostavku/
Требаше он уште на европското да си поднесе оставка али арно му текна.

Море вака така мене ми изгледа дека имаме ок шанси за Светсково во Катар да влеземе во најдобрите 8 (да, сфаќам дека е прееееееемногу рано за вакви муабети)
Немој да се залажуваш, онака скромен пријателски совет :D не сум и јас аналитичариште ама нема никакви изгледи за некој си успех.

Немој да се залажуваш, онака скромен пријателски совет :D не сум и јас аналитичариште ама нема никакви изгледи за некој си успех.
А бе добро јасно е дека милијарда работи може да се сменат до 2015та ама што знам, ова би требало да биде меѓу последните големи натпреварувања на репрезентацијава, СП е, што значи ќе ни се падне некоја екипа од Африка/Јужна Америка/Азија што би можеле да ја победиме, можеме и некоја екипа од Европа да победиме и оп полесен противник во 1/8 финале, малце муда да се покаже и оп :D

Али добро јасно е дека тропам глупости ние не сме се квалификувале па ни групи се знаат.

Стварно кога треба да има ждреб за тоа ?

И Русите на светско 33 - 22 Литванија.
Атман 5, Дибиров 1, Горбок 3, Шишкарев 2, цела руска репрезентација кај нас :pos:
А и русите си ги тепавме. Фина група учесници се прави :vozbud:

Ajdeeee Ceska odi ponatamu:pos:
Teski paceri se Srbite,kakov roster imaat dzabe,da izgubis od edna prosecna Ceska so tolkava razlika sekoja cest,duduci ste.:D
Matic se pokaza deka ne e kvalitet da vodi vakva selekcija,po debaklot na EP ne znam zosto go ostavija,samo Vujo e lekot za ovie zvezdite,ke gi samara na sekoj cekor:pos:
Sega taman neka ni padnat Cesite da gi preslusame:cool:
Avstrija zasluzeno odi vo Katar,odigraa takticki dosta mudro,pametno,posebno vo prvo poluvreme,vtoro padnaa,se razbrani golmanot na Norveska,no i ova ne bese dovolno,cela igra na Norvezanite bese preku bekovite,se iznadavaa golovi,no dzabe koga recisi zaboravija deka imaat krila i piker kako Bjarte Mirhol koj slabo go koristea,iako deckoto dade 3 gola.
Mnogu tehnicki greski,posebno so igrac plus,malce i sudiite imaa cuden kriterium,se sudese sekoj kontakt,kako kosarka da se igrase,mnogu cudni odluki.
Kako i da e zasluzeno Avstrija odi na SP.
Germanija-Polska ja fativ malce,pocetok i kraj,kako pocnaa Germancite si rekov ne im bega visok poraz na Poljacite,polna sala,raspolozen Hajnenveter,ama se vratija Poljacite,Karol Bielecki 7 parcinja, junak na mecot,go izreseta Silvio:P,plus golmanceto Visnemirski zdivi i ete gi Poljacite pak na golemo natprevaruvanje,a Germancite ke si gledaat prvenstvo na tv uste ednas,definitivno se vo kriza iako bea blisku,nemaa sreka ovaj pat naletaa na Polska,iako oslabena sepak dovolno dobra za srede Germanija da gi popari pancirite:icon_mrgr:

Вујин 0/8, ѕвер еј, ова само у српска репрезентација го прави :pos:. Од десна бековска позиција србите денес имале 1 гол од 12 шута :ROFLMAO:
Од крила Чесите ги изрешетале, Јурка и Мотла им дале по 9 гола, севкупно 18 гола примиле од крила :LOL:

ОД овие што пројдоа добро е што само Полска е со подобар рејтинг од анс, па може да имаме среќа и на светсково ако се пласираме, па да бидеме во втор шешир, и да добиеме полесни противниципа пак да поминеме група.

Вујин 0/8, ѕвер еј, ова само у српска репрезентација го прави :pos:. Од десна бековска позиција србите денес имале 1 гол од 12 шута :ROFLMAO:
Од крила Чесите ги изрешетале, Јурка и Мотла им дале по 9 гола, севкупно 18 гола примиле од крила :LOL:

Да царот имаше 0/8 и не си е он крив кога умрениот Матич го остава во игра, во Кил против Веспрем го одкажаа исто па после не шутираше а овде што сакаат си прават нема никаква дисциплина.

:vozbud:
image-709045-breitwandaufmacher-hwxs.jpg

2,w=650,c=0.bild.jpg

2,w=559,c=0.bild.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom