Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Колку само појаки играчи има Србија од Чешка, а дебилите отпаднаа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе,еве го Матиќ одма си поднел оставкаЗашто ја мислев дека и за овој бараж го вратија Врањеш?![]()
Требаше он уште на европското да си поднесе оставка али арно му текна.Не бе,еве го Матиќ одма си поднел оставка
http://www.balkan-handball.com/balkan/vladan-matic-podneo-ostavku/
Немој да се залажуваш, онака скромен пријателски советМоре вака така мене ми изгледа дека имаме ок шанси за Светсково во Катар да влеземе во најдобрите 8 (да, сфаќам дека е прееееееемногу рано за вакви муабети)
А бе добро јасно е дека милијарда работи може да се сменат до 2015та ама што знам, ова би требало да биде меѓу последните големи натпреварувања на репрезентацијава, СП е, што значи ќе ни се падне некоја екипа од Африка/Јужна Америка/Азија што би можеле да ја победиме, можеме и некоја екипа од Европа да победиме и оп полесен противник во 1/8 финале, малце муда да се покаже и опНемој да се залажуваш, онака скромен пријателски советне сум и јас аналитичариште ама нема никакви изгледи за некој си успех.
Вујин 0/8, ѕвер еј, ова само у српска репрезентација го прави. Од десна бековска позиција србите денес имале 1 гол од 12 шута
Од крила Чесите ги изрешетале, Јурка и Мотла им дале по 9 гола, севкупно 18 гола примиле од крила![]()