Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Предупредувaње: не јa oтвaрaјте стaтијaтa нa кaјгaнa зa тoa кaкo ќе биде нaјјaкa пoследнaтa епизoдa,еден идиoт у кoментaр имa тешки спoјлери нaпишaнo

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Еј колку се добри History and lore клипчињата...кај живеев јас досега? :D
И очекував барем едно да биде со Ходор како наратор. :D

Историјата е брилијантна, многу работи има кои во серијата нема да ги споменат сигурно.

Момци ќе сака ли некој од вас у порака да ги прати клипчињава шо ги зборите? Благодарам!

Момци ќе сака ли некој од вас у порака да ги прати клипчињава шо ги зборите? Благодарам!

Пуштете и тука.

i mene pratete mi gi

Еве ќе ги ставам во спојлер сите линкови:

Ај и јас да се приклучам на темава, денес ја догледав и 9тата епизода па несакав да прочитам некој спојлер, сега е се ок и се чека финалето кое треба да е најјако досега :D

Ај и јас да се приклучам на темава, денес ја догледав и 9тата епизода па несакав да прочитам некој спојлер, сега е се ок и се чека финалето кое треба да е најјако досега :D
ајде да те втерам во редот, секој нов си кажува кој му е crush во серијава :D вечното дерби е Team Sansa vs Team Margaery.

ајде да те втерам во редот, секој нов си кажува кој му е crush во серијава :D вечното дерби е Team Sansa vs Team Margaery.

Team Margery дефинитивно. Има некој шмек во женана :love:

Иначе малку ја забегаа со 9тава епизода ... 100 мина беа оние 2цана дивјаци буквално ги дадоја како тепаат над 30 без другиве што беа.. и следнио ден The Nights Watch имаа пак 50 војници..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom