Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играм најновата верзија со најновата Truck Sim мапа но името на компаниите не се смени некое решение за ова?[DOUBLEPOST=1402340233][/DOUBLEPOST]

Друже неможам никако да ја симнам оваа твоја мапа,кликнувам на линкот ама само знакчето на мега стои и ништо друго.Ако можеш дај некој друг линк за симнување.
Мора да може друже јас ја симнував вчера мапата :D ај друг линк ќе ти дадам ако не.

Мора да може друже јас ја симнував вчера мапата :D ај друг линк ќе ти дадам ако не.

Епа може друг линк да ми дадеш и ако знаеш кажи ми како да го решам ова со имињата на компаниите не ми се сменија.

@.Sky. До каде си со линкот што ќе ми го дадеше за твојата мапа?

@.Sky. До каде си со линкот што ќе ми го дадеше за твојата мапа?
Повели линк другар

Ова е истиот линк само незнам зошто ти не сакало да ти се симне јас пробав од кај мене и братучет ми и ок е...

Повели линк другар

Ова е истиот линк само незнам зошто ти не сакало да ти се симне јас пробав од кај мене и братучет ми и ок е...

1233.png

Еве вака стои и не мрда затоа ти пишав дека не можам да ја симнам и сега е така незнам што може да е,некое решение?

Ти благодарам за мапата ја ставив но имам еден проблем,ме исфрла и ми пишува steam has stopped working и незнам што да правам.
Само мапата тие две и уште еден мод стави и ќе ти работи нека не ти бидат сите стиклирани...

Пак е исто, но како и да е ти благодарам за помошта.
Не може да е исто и мене така ми правеше па пробав повеќе пати и успеав. Вака направи при секое ставање на мод т.е кога ќе ги означиш тие два и уште еден направи нов акаунт не прави секогаш со ист да ги менуваш модовите.

дај бе кажете како да ставам live stream од антена мк или некој друга ?

Вожња од 194 км\s

Attachments

• ets2_00000.png
    ets2_00000.png
    828,9 KB · Прегледи: 21
Здраво на сите :D eве нешто од мене....

Attachments

• ets2_00223.png
    ets2_00223.png
    1,5 MB · Прегледи: 9
  • ets2_00224.png
    ets2_00224.png
    1,4 MB · Прегледи: 10
  • ets2_00225.png
    ets2_00225.png
    1,6 MB · Прегледи: 9
  • ets2_00226.png
    ets2_00226.png
    1,6 MB · Прегледи: 10
  • ets2_00227.png
    ets2_00227.png
    1,2 MB · Прегледи: 9
  • ets2_00228.png
    ets2_00228.png
    1,4 MB · Прегледи: 8
  • ets2_00230.png
    ets2_00230.png
    1,1 MB · Прегледи: 9
  • ets2_00231.png
    ets2_00231.png
    1,4 MB · Прегледи: 9

Модови за играта сега овие денови ќе направам видео и како да се игра мулти плеер и вооедно за најновиот пач нови модови. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom