Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Сите тие се фејк :)
Има и за други работи, не само за Стим кардс.
Секогаш на крај ако бара нешто преку мобилен, или да симнеш некој програм, медиа плеер блабла, се тоа е глупост..

Сите тие се фејк :)
Има и за други работи, не само за Стим кардс.
Секогаш на крај ако бара нешто преку мобилен, или да симнеш некој програм, медиа плеер блабла, се тоа е глупост..
Го правев и јас истото, и преку прокси си напунив кликови. И ко што кажа, бара survey на крај... Глупости...

Steam wallet cards на Steamcards.com.

15 клика 20$ до 45 клика за 100$.

Клик за мојот.
А да не се летате на глупости?
1. Не постојат steam wallet cards, ниту постои било каков начин некој да ти префрли пари на steam wallet.
2. Ако сајтов во било кој момент ви побара да се логирате преку него на вашиот steam профил и вие го направите тоа - збогувајте се со вашиот steam профил.

А да не се летате на глупости?
1. Не постојат steam wallet cards, ниту постои било каков начин некој да ти префрли пари на steam wallet.
2. Ако сајтов во било кој момент ви побара да се логирате преку него на вашиот steam профил и вие го направите тоа - збогувајте се со вашиот steam профил.

Постојат: https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode

2iHifWT.jpg

Само што нормално дека не би требало никакво инфо да ти побара, како логирање и слично, за да ти даде код (доколку страната не беше фејк).

Нормално дека постојат Steam Wallet Cards, најдобар избор за Gift е тоа.. :D

Ехееее.. колку вакви страни има за игри. Демек да земис поени и ке ти дадат код за игра.

Хахахахах....луѓе чим ви бара survey Е ФЕЈК 100%!!!

Јас го работев ова година година ипол лично....све е фејк...немојте да се лажете...добивав пари при секој исполнет survey ...само да знаете колку луѓе паѓаат ќе се зачудите хах

Значи уште еднаш

ЧИМ БАРА SURVEY Е ФЕЈК 99.99999999999999%

Хахахахах....луѓе чим ви бара survey Е ФЕЈК 100%!!!

Јас го работев ова година година ипол лично....све е фејк...немојте да се лажете...добивав пари при секој исполнет survey ...само да знаете колку луѓе паѓаат ќе се зачудите хах

Значи уште еднаш

ЧИМ БАРА SURVEY Е ФЕЈК 99.99999999999999%
Еј, фала што не просветли.

GG, официјалната тема на Steam се спамираше со greedy bastards и surveys :pos:

Шала на страна дечки, СПРЕМЕН ЛИ ВИ Е НОВЧАНИКОТ ЗА SUMMER SALE ? Јас ја чекам Payday 2 :cuc:

GG, официјалната тема на Steam се спамираше со greedy bastards и surveys :pos:

Шала на страна дечки, СПРЕМЕН ЛИ ВИ Е НОВЧАНИКОТ ЗА SUMMER SALE ? Јас ја чекам Payday 2 :cuc:
Да имав поише пари сите ќе им ги дадев, ама чувам за на одмор :(
Иначе Payday 2 ја инсталиравме пред некој со друштво да ја играме, и на никој не му се сфиѓаше.. Изглеа имавме преголеми очекувања, ако ја немаш играно симни си ја прво, а после купи ја ако ти е добра...

Да имав поише пари сите ќе им ги дадев, ама чувам за на одмор :(
Иначе Payday 2 ја инсталиравме пред некој со друштво да ја играме, и на никој не му се сфиѓаше.. Изглеа имавме преголеми очекувања, ако ја немаш играно симни си ја прво, а после купи ја ако ти е добра...
Ја имам играно, пред некој месец можеше кракувана онлајн да се игра, и мене ми се свиѓаше. Сега имаат некои бесплатни DLC-а, а со попустиве може и ќе има други (y)

А која игра според вас вреди да се земе ? Јас се мислам дали да ја земам ова Dayz, интересно ми изгледат (ако има попуст) .

А која игра според вас вреди да се земе ? Јас се мислам дали да ја земам ова Dayz, интересно ми изгледат (ако има попуст) .
Брат.. жити прашањето :D чекај си да почне попустот, па ако некоја ти фати око, зимај не му ја мисли. Јас 99% зимам multiplayer игрица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom