Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Wow 6-1 против Германија за 15 минути игра, последен пат кога ги гледав нашиве со Русија играа многу слабо, да не имаат натурализирано некои играчи од тогаш ? :D

Каде игра голманкава Зафирова?

Какво дрво неделкано е оваа Елена. Демек најискусна во составов а другиве девојчиња можат лекции да и држат по ракомет.

Сила само за едно полувреме. :notworthy: Многу, многу работа треба со овој состав, за да се постигне нешто повеќе.

Dobro bese ova za raLika od proalite izdanja. Za poveke,koga ke pocne Finta da vika po zasluga. Wolterin Althaus i taa rusinkata im se cela reprezentacija. Igrame uste ednas sk Germanija.

Dobro bese ova za raLika od proalite izdanja. Za poveke,koga ke pocne Finta da vika po zasluga. Wolterin Althaus i taa rusinkata im se cela reprezentacija. Igrame uste ednas sk Germanija.
Знам дека од телефон пишиш, ама оди на PlayStore пиши SwiftKey бесплатна е од денска. :D

Ова е максимумот со овој состав.Се држевме рамноправно цели 40-45 минути и потоа пукнавме како балон.Судиите не сецнаа неколку пати и тоа беше крај веќе!!
Меч не се добива само со една постава.Имаат и они душа треба да се одморат малце.
Да ја имавме Штериова да се менуваа со Десподовска ќе беше можеби друга песна.
Саздовски од кога се здебели никаква игра нема од неа.Па само 4-5 гола примивме по нејзина вина.Испушти 1-2 топки,на двапати излезе да покрие некој од бековите ама неуспешно.Неколку пати ја залепија и тоа беше од неа.
Незнам што ја критикувате "Бачко".Девојката ги изигра сите 60 минути :eek:
Епа Магдинчев за што к*р ги зема бе другар другите девојки кога ниедна не доби шанса.
Зафирова ја понесе малце атмосферата фати неколку топки во серија, потоа ја научија и се "низ уши" и ги маваа.
Мечевска изгина на терен овој ја вади ги испробува сите пикери со ред, а не му текнува да смени на десен бек :facepalm:
Сара Ристовска ја фрлија во оган што се вика, мислев ќе покаже нешто но изнуди само 1 пенал.
Наташа Младеновска станала Ѓорѓевиќ :)

Германкиве прво полувреме со една, второ компетно со друга постава.Од лев бек не бушеа цело време Стеинбах и Миневскаја.
Имавме можност да го видиме можеби најдобриот голман во светот Клара Волтеринг.Какви само паради правеше човече :cuc:

Сепак секоја чест за девојките, барем мене не ме разочараа.Да ја сведеш Германија на 0 голови во први 15-на минути не е мала работа.
Уште еднаш секоја чест (y)

Ни јас не гледам како разочарале, тоа што Финта се прави деген со сила е друга работа. Поправена е играта од двобојот против Русинките. Волтеринг живи ги јадеше и нејзините и нашите, не престана да бодри. И за мене таа е моментално бр. 1 во светов, како фудбалски голман се фрла. Јако беше еднаш кога се бунеше за фаул, во цела тишина еден и дофрли, ду бист швајн :pos: Ајде пак играме против овие на 14ти. И Финта да си ја викнал Штеки јебем ти бркот комунистички.

@leandra за малце ќе имаше славје. За маааалце :D

Ни јас не гледам како разочарале, тоа што Финта се прави деген со сила е друга работа. Поправена е играта од двобојот против Русинките. Волтеринг живи ги јадеше и нејзините и нашите, не престана да бодри. И за мене таа е моментално бр. 1 во светов, како фудбалски голман се фрла. Јако беше еднаш кога се бунеше за фаул, во цела тишина еден и дофрли, ду бист швајн :pos: Ајде пак играме против овие на 14ти. И Финта да си ја викнал Штеки јебем ти бркот комунистички.

@leandra за малце ќе имаше славје. За маааалце :D

Ауууу како се дереше Волтеринг.Кој глас го има човече, буквално како нацистине од Втора св. војна.

Финтата у 15 минута на РЕЗУЛТАТ 6-1 вика тајмаут за да им каже да влезат со два пикера оти германките смениле одбрана у 5-1...и тој напад за 10 секунди загубија топката :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom