Game of Thrones

M

Mario Gómez

Гостин
Абе хаос сум, неам време да размислувам за ова, остај :D
Штом имаш време да дремеш на форум имаш време да размислиш кога има епизода. Прашањето ти е исто од тип во колку сатот има ЛШ(мада може и ова да го имаш подзаборавено) или пак дали ќе има ЛШ у вторник на МТВ. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Штом имаш време да дремеш на форум имаш време да размислиш кога има епизода. Прашањето ти е исто од тип во колку сатот има ЛШ(мада може и ова да го имаш подзаборавено) или пак дали ќе има ЛШ у вторник на МТВ. :D
Извини, еве више не прашувам. Ќе идам да жртвувам нешто сеа за прошка.

B

Blade Torch

Гостин
каква вечер ми е на прагот. Од 2 до 4.40 нба финале втора утакмица , одма ставам торент , гледам до кај 6 епизодава. Среќен заспивам .

п.с ехх , среќен бе ! Потресен , растревожен исто се опции...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Извини, еве више не прашувам. Ќе идам да жртвувам нешто сеа за прошка.
Добро не се лути се случува, но мора да разбереш дека на нас ни е несфатливо тоа. :D

каква вечер ми е на прагот. Од 2 до 4.40 нба финале втора утакмица , одма ставам торент , гледам до кај 6 епизодава. Среќен заспивам.
хаха, ех секоја вечер да е таква :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки, ај одма нека постира некој торент вечерва да се симни и да се изгледа. Еве има неколку кандидати шо имаат обавеза вечерва да гледаат НБА, значи посебно тие ако најдат торент одма нека постираат.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Колку е по нашки, 3?

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Линк за стримот вечер ако може?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Добра епизода, very LOTR alike :ROFLMAO:
Само као демек 100 000... на камера не изгледаше како ни 1000 да се кога трчаа накај Ѕидот или кога ги дадоа од горе кога излегуваа од шумата.
И страшно добри дијалози помеѓу соборците.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Valar Morghulis. :confused:

Срцето ми се скрши кога умре сер Ализер. Конечно стана поинтересен лик и се фати за работа која немаше врска со понижување на Џон и умре. Трагично, ептен.

Добра епизода, very LOTR alike :ROFLMAO:
И страшно добри дијалози помеѓу соборците.
Дефинитивно, само разочаран сум што не беше разјаснето дали Тормунд вистина дупел мечка или не.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Од една страна ми беше одлична цела епизода, ама од друга па не ми се исполнија очекувањата. Ама добро. И најавата за наредната изгледаше интересно.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Дефинитивно, само разочаран сум што не беше разјаснето дали Тормунд вистина дупел мечка или не.
Ништо страшно, до утре ќе се убаци некој што ,,претпоставува" дали дупел или не, а уствари книгите ги знае како Оче наш (ако воопшто го има тоа во книгите). Спојлери everywhere

Kajgana Shop

На врв Bottom