Game of Thrones

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Според логиката кој прави погрешни потези умира,Даенерис требаше до сега годишнини да и прават.Ланистерите се непријатели со сите али иако некој од нив се и пријатели меѓусебе никако да се здружат за да се борат против нив.Идат само едни по други и губат на глупи начини.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Одговорот за шестото го има спомнато во една епизода Џон Сноу. Јас го згрешив последното само. Не ја знам цела заклетва на памет, мајка му стара. :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.539
Поени од реакции
7.062
Со тоа што дозволи детиште од типот на Дани да му влијае и сосема да му го сврти паметот.[DOUBLEPOST=1402240246][/DOUBLEPOST]

Ова јас можам за секој карактер да ти набројам 5 причини зошто треба да е мртов, па не е.
Според оваа логика, Џофри требаше да умре уште во прва сезона пошто заслужи.
Арја исто, со кој памет зеде да се расправа со еден принц. Теон исто така, Брен исто. Абе сите.
Епа Џофри остана жив од четврта само заради тоа што е принц, му се може се курчи, со такво понашање ќе беше испратен кај друг лорд да се челичи и да стане паметен дечко. На крајот и него го стаса данокот поради тоа што беше идиот, Олена не сакаше внуката да се омажи за таков човек и го уби.
На Ариа другарчето беше прегазено од кучето со коњ, а за нејзе казна беше волкот што требаше да и го убијат, на крај и го убија на санса волкот.
Теон поарно да го отепаа. Брен го изгуби Винтерфел, прв заштитник на Винтерфел кој го изгубил, ќе го пишува секаде како The Lord who bent the knee.

И дополнително правете разлика помеѓу тоа „заслужи да умре“, и направил грешки со кои сам си придонесол да умре. Олена ќе ја наденеа на кол гола ако дознаеја дека она е убиецот, ама она си ја процени добро силата и соработуваше со Бејлиш, добро се сокри.
Единствен што можеби имаше добро проценето се, а сепак умре не по своја вина е Мормонт, го убија неговите од никаде.
Макар да пак има полемика тука, дали треба да оставиш поранешни убијци да спијат под ист кров со тебе.
„Trust no one“ - питер бејлиш на Нед Старк.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Ај кој следел на стримови до сега, да ми даде линк од некој добар.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
за тие што ќе ви сецка стримот еве Дрога е тука да ви прераскаже и исто ко да сте ја глеале на стрим :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе вечер излагаше ова или утре вечер? Тотално се испобунив.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Јас имам аларм околу 4 и пол, ќе има тогаш торент?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Абе вечер излагаше ова или утре вечер? Тотално се испобунив.
Со ова глупо прашање заслужуваш да те излажам дека излегува утре вечер а да ја изгледам сега на стрим и да ти пратам спојлер по ПП во 4 сабајле. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Со ова глупо прашање заслужуваш да те излажам дека излегува утре вечер а да ја изгледам сега на стрим и да ти пратам спојлер по ПП во 4 сабајле. :D
Абе хаос сум, неам време да размислувам за ова, остај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom