Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Стави горе десно да има МК знаменце?
Ако да,изгаси мозила и пушти пак.

Направив така не помага. Може ми треба некој плејер или некој други подесувања незнам. Му ја пратив tvstanici.net иако квалитетот не е баш секогаш како што треба. Добра страна е и mkpredavatel.com ама кај мене не ја отвара Алфа

Направив така не помага. Може ми треба некој плејер или некој други подесувања незнам. Му ја пратив tvstanici.net иако квалитетот не е баш секогаш како што треба. Добра страна е и mkpredavatel.com ама кај мене не ја отвара Алфа

Е незнам брат.
Ретко сум надвор од МК :D

Аууу хорор уиграност:facepalm: , пин курац загубени топки, глупави замени, пристап како на пријателски меч ..некако обрван како да незнае да ги скоцка работиве или имам погрешен впечаток .... нешто Борко и Жути се пичкара или лошо читам говор од уста :cautious:

фали лев бек неможи средните бекој таму да покриват, зошто сега испадна пецакот а се нема друг шутер на лева позиција (n)

фали лев бек неможи средните бекој таму да покриват, зошто сега испадна пецакот а се нема друг шутер на лева позиција (n)
Пецаковски кога игра у најмала рака изгледа комично...никаква брзина никаква рамнотежа..Ф. Лазаров моментално за него е Микел Хансен :D

Каква бе црна неуиграност,цела играчка кариера играат заедно истите не биле уиграни.Немаа тренер добија,немаа организација добија,пари добија и пак играат без муда.Само нешто плачат,се препукуваат по весници досадни се.

Со нов тренер и пак никаква новина, Доне, сакам да го видам Доне и после конечно да ги шкртнеме домашните тренери.

Јасно како солза е дека ги подценија. Не се криви ракометарите туку тоа ни е едноставно менталитетот. Тука единствен спас е тренерот но очигледно ни Обрван неможе да го смени тоа. Како и да е факт е дека и ние очекуваме многу ама како да не очекуваш кога знаеш дека имаш репезентација што е во секој случај во првите 12 во светот. Да ги гледаш како се мачат со Грција каде што ракометот се гледа дека е на ниво на фудбалот во Андора сепак не е лесно.

Има лек, ама треба кај др.м-р. Лино Червар да се оди да го стават во репрезентацијава човеков и да ги излечи од сите лоши навики, "менталитети" и слични работи патем ке создаде млада генерација што ке игра наредни 4-5 мундијали(европски и светски) и тоа е тоа. Кога можеше Хрватска од последно место на Медитерански игри да ги донесе до 3то место на Европско и од Металург од маалски клуб да направи бренд кој ке им пркоси на големите имиња во Европа значи човеков е тоа што ни треба само политиката што е вмешана на сите страни позиција-опозиција и слични глупости па дури и во спортот тоа е друга тема за дискусија.

преку тасета се веќе, големи егоисти, бате да игра ова она, аманнннннннннннн веќе

дај нека се стави тренер со реноме а не како безгласна жица е.............

шо бара златко у репка, пак пак и пак, да не бидам и јас сеа тренер ама Стојчевски е 6 пати поарен и еден куп деца кои заслужуваат шанса

Нека го вратат Бранче да им тргне :pos: :facepalm: Цел ракометен свет кубури со леваци, ние лев бек "еден" имаме само... Според играва, на крајот ич не ми беше гајле дали ќе победат или изгубат искрено.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom