- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.443
- Поени од реакции
- 7.270
Ама заслугата дел спаѓа на Џордан пошто Џордан не само што беше најдобар на сите времиња ЏОРДАН ПРАВАШЕ И ДРУГИТЕ ИГРАЧИ ОКОЛУ НЕГО ДА СЕ ПОДОБРИ!!! Го подигаше цел тим. Имаше 2 3peats со скоро скроз различни тимови (Освен пипен). Менаџментот колку и да е добар неможе два пати да ги погоди толку добро сите играчи. Башка истиот менаџмент беше и после 98. Кажи ми што направија булс после тој период? Ништо.Џордан беше роден лидер со неверојатна психа. Ради овие работи секогаш ќе биде најдобар и леброн никогаш ама никогаш нема да го помине. Дали мислиш дека Пипен ќе беше сметан за еден од најдобрите 50 играчи во истроијата ако не играше покрај Џордан? Не. самото се виде што после 98 Џордан се пензионираше Пипен продолжи. Кажи ми каков ефект имаше после тој период пипен? Е сега спореди го ова влијание со тоа што го има леброн и можеби ќе сфатиш што ти кажувам.
Свесен си дека Чикаго во годините кога се пензионира Џордан имаше 55 односно 47 победи и стигнуваше до 2ра рунда во плејофот со истиот тим само без Џордан?
Значи јас не ја негирам психата на Џордан и неговата големина. само ви укажувам дека фантазирате дека џордан сам против сите освојувал титули и дека не знам заради какви причини кои немаат врска со кошарка го понижувате Леброн.

.Kobi ima najgolem work rate u cela NBA,samo tolku ke ti kazam,drugoto proguglaj sam i vidi si za drug pat da ne se blamiras vaka.