Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Ни прават саботажа со подот

Види го бе што збори бе, земи удави се во кофа некоја ццц
Се дешава да се одлепи подлогата секаде во светот и кај нас се случило милион пати, нормално е тоа. Од се пробува да направи сензација, демек ете Грците не играле важни натпревари за разлика од нас кои цело време сме играле, па не знаеле да ја постават подлогата :гик:

Аматерски потег, клошарски изиграно последни секунди како и секогаш. Али тоа е Македонија.

Гледам ја не очекува неизвесен реванш.

Најшутите коментатори ги имаме на цела планета.
Која друга репрезентација да ни се паднеше во баражов немаше да ја поминиме, ова светско последно ќе ни биди шо ќе го видиме.

Ова ми наликува на времето кога вмала ќе се одберевме најјаките 7 души за фудбал и ќе игравме против некој 7 појма шо немат и дури при крајот ќе ни текнеше дека нерешено сме и треба да тепаме за да не не заебават цела година

Да не се коментаторите темата празна ќе ни останеше :cool:

Gi imam so hendikep na sportska oni aber nemat da tepaat,a ne pa da dadat poveke od 5 gola...drva,barem drvoto sluzi za nesto,ovie ic :D

Ние ја следиме нивната игра. Како игра противникот, така и ние играме одсекогаш. Само да не се повампират грциве у Скопје па да си останеме со прстот во уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom