Бараж за СП Катар 2015, Македонија - Грција

Кога Манасков е најдобар стрелец покрај Кире и Вугринец се прашуваш што не е во ред со нас. Инаку браво за Манасков, другите тотално разочарување. Како прв пат да играат натпревар.

Коментаториве не се нормални! :tapp:
Човече, од глупост во глупост влегуваат, коментираат ко Македонија да гази +10, а тоа сиромашкиве не можат да се одлепат од +2 повеќе.
Ракометната федерација на Грција направи исто тежок фејл што место да биде домаќин во Солун, игра во Атина. Исто ко Самс против Металург. Јеботе, театарска публика. 1000 луѓе нема во салава. Па ни химната не ни ја свиреа бе! :facepalm:

Офтопик ама овие Алфа станале ептен сељачка телевизија човече...

Коментаториве не се нормални! :tapp:
Човече, од глупост во глупост влегуваат, коментираат ко Македонија да гази +10, а тоа сиромашкиве не можат да се одлепат од +2 повеќе.
Ракометната федерација на Грција направи исто тежок фејл што место да биде домаќин во Солун, игра во Атина. Исто ко Самс против Металург. Јеботе, театарска публика. 1000 луѓе нема во салава. Па ни химната не ни ја свиреа бе! :facepalm:

И мене ме изнервира ова зошто кај нас нема шанси да ги натераш нашиве да не свират на химна,и на Лихтенштајн свират ,и ќе испаднеме сељаци.

MGqSavd.png

Единствени послаби од нашите ведети се само коментаторите на алфа...
Да ги најдам на улица негде со камен ќе фрлам по нив :sleep:

Концентрација новит збор на Перо Момировски.
Кога би ја отврил он сеа темава да ја чита сигурно прв коментар ќе му биде, каква концентрација и покрај тоа што пратат ракомет успеале да изнапишат 9 страни. :D

И мене ме изнервира ова зошто кај нас нема шанси да ги натераш нашиве да не свират на химна,и на Лихтенштајн свират нашиве и ќе испаднеме сељаци.
Баш тоа му го реков на другар ми. Па со Андора, Луксембург или Сан Марино да играме, пак ќе се свири химната. :)

одбрана очај

Точно! И јас мислам дека Кире е разочаран.

Гејциве се мизерија, аматери. Ама и ние во вакви натпревари аматерски играме. :tapp:

Германци ќе ве јаде матната ај ај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom