Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се мислев дали да пишам на темава, пошто немав избор, и двете ми беа ужасно досадни.Walking Dead е една од полошите серии кои сум ги гледал. Supernatural исто така...
Немој првите 5 сезони од Supernatural да ги споредуваш со Arrow, жити се.Се мислев дали да пишам на темава, пошто немав избор, и двете ми беа ужасно досадни.
Вокинг Дед - да ти ебам глупиот развој на дејството. Никаков развој, никакво движење. Гледав 5-6 епизофи кога испадна и многу се фрустрирав.
Супернатуралните - серија за 13-14 годишни дечиња. Со ликови одбрани лепотани и лепотици, и крајно клише десалици. Од оваа памтам изгледав едно 10 епизоди. Е сега, пред некое време загледав Arrow и ми беше иста ко оваа. Ама ај да не одам офтопик.
П.С. Каде е анкетата?
http://www.imdb.com/title/tt1588173/Не глеам ниедна, но мора да одам со Супернатурал. Зомбинјата се новите вампири во поп културата моментално. Чекам некоја писателка да извади романса со зомбиња.