СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Џонтра го немаш Ди Марија во составот :)

Здраво дечки,
Да ве прашам, има ли некое специјално списание за светското првенство (и ако има, каде може да се купи) ?

Абе,а на крај ќе има некое ривју на анализиве ? :D

Родаст го умре Бентеке :D Валенсија за Еквадор средина игра ама сто посто сега на СП ќе биде на крило :)

Родаст го умре Бентеке :D Валенсија за Еквадор средина игра ама сто посто сега на СП ќе биде на крило :)

Тоа е кога правиш анализи на две репрезентации во исто време, ти се мешаат умрените и тие што не се повикани, зашто нели исто е.

Ко шо гледав планиран е за крило и тоа многу офанзивно бидејќи ќе играат со повеќе во одбрана. Многу тиња состав имаат овие Еквадор, ќе бркаат 0:0 со сите ама нема да успеат.

Тоа е кога правиш анализи на две репрезентации во исто време, ти се мешаат умрените и тие што не се повикани, зашто нели исто е.

Ко шо гледав планиран е за крило и тоа многу офанзивно бидејќи ќе играат со повеќе во одбрана. Многу тиња состав имаат овие Еквадор, ќе бркаат 0:0 со сите ама нема да успеат.
уживај бе, да се посмееме, не можеш а да не згрешиш, јасно е :)

уживај бе, да се посмееме, не можеш а да не згрешиш, јасно е :)

Замисли како би ми се смееле за преводите на имињата овие што зборат шпански. Али што ги вртам некои играат во некој тим послаб од ФК Локомотива Скопје.

Барселона имаат клуб...

bouzy_1379008676.jpg

Ај поправи и кај мене за Шпанија, сум пишал дека Фабрегас ќе игра лажна девојка, место деветка. :D
ќе го шминкаат, а? :LOL:

Средено :)

Замисли како би ми се смееле за преводите на имињата овие што зборат шпански. Али што ги вртам некои играат во некој тим послаб од ФК Локомотива Скопје.

Барселона имаат клуб...

Мачкина кашлица е тоа :D , јас се расправав со AliReza JAHANBAKHSH Reza GHOOCHANNEJAD Монтажери итн, и на крај си решив имињата на играчите оригинално латиница .:icon_lol:

Мачкина кашлица е тоа :D , јас се расправав со AliReza JAHANBAKHSH Reza GHOOCHANNEJAD Монтажери итн, и на крај си решив имињата на играчите оригинално латиница .:icon_lol:

Замисли Исланд да успеаа да ја победат Хрватска - Gunnleifur Gunnleifsson, Hannes Þór Halldórsson, Halldór Orri Björnsson, Steinþór Freyr Þorsteinsson...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom