Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаев дека нешто ќе утнам, 650 пати го препрочитав текстот, ебате коњот.Џонтра го немаш Ди Марија во составот![]()
Нека е и МТВ, само да не се тие умрените коментатори![]()
Родаст го умре БентекеВаленсија за Еквадор средина игра ама сто посто сега на СП ќе биде на крило
![]()
уживај бе, да се посмееме, не можеш а да не згрешиш, јасно еТоа е кога правиш анализи на две репрезентации во исто време, ти се мешаат умрените и тие што не се повикани, зашто нели исто е.
Ко шо гледав планиран е за крило и тоа многу офанзивно бидејќи ќе играат со повеќе во одбрана. Многу тиња состав имаат овие Еквадор, ќе бркаат 0:0 со сите ама нема да успеат.
Ај поправи и кај мене за Шпанија, сум пишал дека Фабрегас ќе игра лажна девојка, место деветка.уживај бе, да се посмееме, не можеш а да не згрешиш, јасно е![]()
уживај бе, да се посмееме, не можеш а да не згрешиш, јасно е![]()
ќе го шминкаат, а?Ај поправи и кај мене за Шпанија, сум пишал дека Фабрегас ќе игра лажна девојка, место деветка.![]()
Замисли како би ми се смееле за преводите на имињата овие што зборат шпански. Али што ги вртам некои играат во некој тим послаб од ФК Локомотива Скопје.
Барселона имаат клуб...
Мачкина кашлица е тоа, јас се расправав со AliReza JAHANBAKHSH Reza GHOOCHANNEJAD Монтажери итн, и на крај си решив имињата на играчите оригинално латиница .
![]()