СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Според мене главни фаворите се Бразил, Аргентина и Шпанија.
Како фаворит во сенка ја гледам и Белгија.
Секако не треба да се отпишат ниту Италија и Холандија.
Германија за жал е уништена со повреди а повеќето фудбалери не се во форма. Но Германците исто како и Италијаните никогаш не би ги отпишал.
Се на се ова би требало да биде едно од поизедначените и поинтересните светски првенства.
А ќе биде интересно и од организациски аспект[DOUBLEPOST=1401888287][/DOUBLEPOST]
10341513_770707712960609_4812416271652478179_n.jpg

мал офтопик,ја начекав сликава на нет.Каква репрезентација би било ова,страв и трепет...

Џеко и Манџукиќ ни во сон не можат да играт заедно. Сосема ист профил на фудбалер.

Последно уредено:
Тогаш откупи некоја, ако понудиш добра цена за Австралија еве, твоја е. :icon_mrgr:

Ја шиткам Гана за две курви од Србија.

Тогаш откупи некоја, ако понудиш добра цена за Австралија еве, твоја е. :icon_mrgr:
Шо бараш? На колешки работам јас.

Ја шиткам Гана за две курви од Србија.
Аман бе па ти со тие србинките, дојди Охрид да те носам Беко на бугарки. :icon_mrgr:

Џеко и Манџукиќ ни во сон не можат да играт заедно. Сосема ист профил на фудбалер.

сликата ја најдов на нет и ми делуваше на интересна,да се потсетиме само колку јаки играчи има извадено Балканот и ќе ги вади во иднина кои ќе играат во топ клубови,а нашата државичка ќе се мачи со третокласни играчи кои ги гураат мајка им и татко им да играат за Цементара.

ЛЕЛЕЕ КОЛКУ САКАМ ГАНА ДА ГАЗИ СЕА ОТКАКО ЈА НАПИШАВ АНАЛИЗАВА !!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Завршив сесијава и спремен сум физички и психички за светсково. Има да силуваат све по пат! Ајдееееееееееееееееееееееееееееееееееееее !!![DOUBLEPOST=1401899305][/DOUBLEPOST]Еве и врачот е со нас :ROFLMAO:

Последно уредено:
Што кур е со празните редови после секој ред текст кај мојата анализа, ај ако може некој модератор да види. Кога идам едит ми ги дава како што треба, без празни редови, значи не можам да едитирам.

Што кур е со празните редови после секој ред текст кај мојата анализа, ај ако може некој модератор да види. Кога идам едит ми ги дава како што треба, без празни редови, значи не можам да едитирам.

Пробај да го исклучиш форматирањето и да го избришеш [size] тагот

Нешто со проредот е , како што си го копирал од word претпоставувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom