Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
http://kajgana.com/diego-kosta-pobaral-transfer-vo-chelzi
Доколку Коста потпише со Челзи, Атлетико како обештетување ќе добие околу 50 милиони фунти.
Ке ни земат 50 милиони фунти како обештетување
Ја као што прочитав Фелипе Луис и Коста заедно 50 милиона, нели Коста имаше клаузулуа од 32 милиона?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
I told you he really know what is best for business :свиркам:[DOUBLEPOST=1401882805][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Атлетико купува нов голман а Шварцер изјавил дека Жозе Мурињо го сака и наредната сезона во Челзи... :confused:
Јас мислам дека Куртоа пак ќе биде некаде на позајмица, можеби во ПЛ, не верувам дека ќе дојде ќе нас и ќе седи на клупа сепак Чех е стара прачка и во него има барем уште 1/2 години бранење на високо ниво.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.339
@Донев Коа пишав во темава дека прочитав дека Лапмапрд си иде, ти ми кажа да прочитам уше еднаш за сигурно. Сеа ти прочитај неколку пати заедно со @dragonsky.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
@Донев Коа пишав во темава дека прочитав дека Лапмапрд си иде, ти ми кажа да прочитам уше еднаш за сигурно. Сеа ти прочитај неколку пати заедно со @dragonsky.
Тоа ти го пишав заради платата, а не дека нема да си оди. Со платата имаше некоја грешка :D

Kajgana Shop

На врв Bottom