Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Се познава, нема потреба да се докажуваш, само ти си нешто попаметен од него.
Не сум нешто попаметен туку многу попаметен од брат ми[DOUBLEPOST=1401630001][/DOUBLEPOST]
Колку години имаш ?
Што ти е гајле :)[DOUBLEPOST=1401630493][/DOUBLEPOST]
Нострадамус ? Октоподот Пол ? Иван Исцелителот ? Видовита Цеце ? o_O

Прегледај го приврзокот 93961
Заборавив ти одговорам јас сум Нострадамус ,Октоподот Пол , Иван Исцелителот ,,Видовита Цеце.
И на моја сметка си собра 10 лике педерце

Последно уредено:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Во Фан Клуб Челзи има измешани емоции, жалат по Френки и ја пцујат управата. Овој пост ме пресмеа:
Прво почна сс Дрогбу, па продужи сс Кол, па сга Лампард, можда и Чех овој лето, наредну сезону и Тери, ама затој Торес е још недопирљив. Да гу набију на курац и управу, и Марину, и Абрамовича и сви тија гомна што одлучуев да ми се напушив кур. Одлгеда ми се и фудбал и Челзи, и све. Битно Торес ќе игра. Фали још Лукаку кој е прав фан на Челзи да не добие шансу и да га шитнев и преко новине да се откажу од фубал и Чезли, ќе се изолирам и ќе чувам пчеле на планину.:mad:
Кумановец и црна хроника на вести да чита, пак смешно ќе биде :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Моменталниов Работнички да тепа 20 разлика,Соколов,ко Дурант,јбг брате опет си рендао печурке у хашиш:ROFLMAO:.
Едвај чекам да дојде утакмицата за да го видам изразот на лицето на играчите на МЗТ, на МАртиќ и секако на навивачите ФА кога на семафорот ќе стои краен резултат 20+ разлика за работнички...Соколов 30+ поени ко Кевин Дурант....

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
врв, си правам филм во глава како куцкала до дома .............. и се чуди кај ја загубила? :confused:
мора да била ќора пијана, нема друго. :pos:
Се бара сопственичката на штиклата што се вози во автобус 4-ка на ЈСП

Минатата недела, веројатно после бурна матурска ноќ, некоја Пепелашка заминала дома со една боса нога.

Штиклата се возеше во градскиот автобус 4-ка.

Една недела подоцна, се уште е на безбедно, ама сега се вози напред кај чичко шофер.

Помогнете да си ја најде сопственичката :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Заборавив ти одговорам јас сум Нострадамус ,Октоподот Пол , Иван Исцелителот ,,Видовита Цеце.
И на моја сметка си собра 10 лике педерце
Не си. Јапонија може последна да биде у таа група.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
:pos::pos::pos:
и @Trpe Grozni

A како заклучивте дека зборам само за серијата? :) Фан база се прави и у јас сум геј. Сигурно и у јас сум геј сите го сакаат Тирион и таму е омилен на фановите. Ако у Хари Потер може да се створи фан база на Невил Лонгботом, спореди само со таа на Тирион од GoT.

И пак стојам на тоа, дури и да немаше фан база, настаните така се одвиваат што е сосема нелогично, не штима и ништо не наведува на тоа дека би можел да умре во оваа сезона.
Само што јас сум геј е напишана пред 14 години.
И? Тогаш баш уште поголема логика има за да знае тачно кои ликови се fan favorites, кои не. Сеа не знам колку време проаѓало од издавањето на еден дел до друг, али пак, и самиот лик реално е единствениот кој сите го сакаат, и секој би бил свесен за тоа дури и да не знае што се збори за неговата jaс сум геј или филмот.

Али ај, ова е на границата што не би сакал да се преминува, затоа прекинувам со дискусијава која има допирни точки со јас сум геј..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
На темата за анализа на репрезентациите на СП, ја читам анализата на Шпанија, се е во ред, убаво составено, и одеднаш наидуваш на нешто што боде очи...
Андрес ќе се префрли во напаѓачките тројца завземајќи ја позицијата на лево крило. Фабрегас исто така може да се најде во составот, ако Дел Боске одлучи да го користи како лажна девојка каде што беше случајот на ЕП 2012, каде што вроди со голем ефект бидејќи Шпанија го освои тоа првенство.
наместо лажна 9-ка :D (дали е намерно или не, не знам) :pos::pos:

O

ob1

Гостин
На темата за анализа на репрезентациите на СП, ја читам анализата на Шпанија, се е во ред, убаво составено, и одеднаш наидуваш на нешто што боде очи...

наместо лажна 9-ка :D (дали е намерно или не, не знам) :pos::pos:
:pos::pos::pos::pos::pos:
Брат во 04:00 саат сабајле ја пишував. :D
Сеа ќе поправам како и да е. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал :D
Знам како е. И јас еднаш така случајно ќе го јадев. Мислев стриптиз клуб е, а тоа пишуваше градинка и градинка да ти било. Се случува секому. :(
:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom