- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
Се познава, нема потреба да се докажуваш, само ти си нешто попаметен од него.Брат ми е Сунгерот Боб
Се познава, нема потреба да се докажуваш, само ти си нешто попаметен од него.Брат ми е Сунгерот Боб
Колку години имаш ?Брат ми е Сунгерот Боб
Не сум нешто попаметен туку многу попаметен од брат ми[DOUBLEPOST=1401630001][/DOUBLEPOST]Се познава, нема потреба да се докажуваш, само ти си нешто попаметен од него.
Што ти е гајле [DOUBLEPOST=1401630493][/DOUBLEPOST]Колку години имаш ?
Заборавив ти одговорам јас сум Нострадамус ,Октоподот Пол , Иван Исцелителот ,,Видовита Цеце.
Кумановец и црна хроника на вести да чита, пак смешно ќе бидеПрво почна сс Дрогбу, па продужи сс Кол, па сга Лампард, можда и Чех овој лето, наредну сезону и Тери, ама затој Торес е још недопирљив. Да гу набију на курац и управу, и Марину, и Абрамовича и сви тија гомна што одлучуев да ми се напушив кур. Одлгеда ми се и фудбал и Челзи, и све. Битно Торес ќе игра. Фали још Лукаку кој е прав фан на Челзи да не добие шансу и да га шитнев и преко новине да се откажу од фубал и Чезли, ќе се изолирам и ќе чувам пчеле на планину.
Едвај чекам да дојде утакмицата за да го видам изразот на лицето на играчите на МЗТ, на МАртиќ и секако на навивачите ФА кога на семафорот ќе стои краен резултат 20+ разлика за работнички...Соколов 30+ поени ко Кевин Дурант....
кај мене сеуште не сум нашол некој од валандово а да ја гледа серијава.
Се бара сопственичката на штиклата што се вози во автобус 4-ка на ЈСП
Минатата недела, веројатно после бурна матурска ноќ, некоја Пепелашка заминала дома со една боса нога.
Штиклата се возеше во градскиот автобус 4-ка.
Една недела подоцна, се уште е на безбедно, ама сега се вози напред кај чичко шофер.
Помогнете да си ја најде сопственичката
Чомбе андерковерНе си играј треба рецесија да пишеш а не твит од 140 карактери
Не си. Јапонија може последна да биде у таа група.Заборавив ти одговорам јас сум Нострадамус ,Октоподот Пол , Иван Исцелителот ,,Видовита Цеце.
И на моја сметка си собра 10 лике педерце
Ок како ке кажешНе си. Јапонија може последна да биде у таа група.
и @Trpe Grozni
A како заклучивте дека зборам само за серијата? Фан база се прави и у јас сум геј. Сигурно и у јас сум геј сите го сакаат Тирион и таму е омилен на фановите. Ако у Хари Потер може да се створи фан база на Невил Лонгботом, спореди само со таа на Тирион од GoT.
И пак стојам на тоа, дури и да немаше фан база, настаните така се одвиваат што е сосема нелогично, не штима и ништо не наведува на тоа дека би можел да умре во оваа сезона.
Само што јас сум геј е напишана пред 14 години.
И? Тогаш баш уште поголема логика има за да знае тачно кои ликови се fan favorites, кои не. Сеа не знам колку време проаѓало од издавањето на еден дел до друг, али пак, и самиот лик реално е единствениот кој сите го сакаат, и секој би бил свесен за тоа дури и да не знае што се збори за неговата jaс сум геј или филмот.
Али ај, ова е на границата што не би сакал да се преминува, затоа прекинувам со дискусијава која има допирни точки со јас сум геј..
наместо лажна 9-ка (дали е намерно или не, не знам)Андрес ќе се префрли во напаѓачките тројца завземајќи ја позицијата на лево крило. Фабрегас исто така може да се најде во составот, ако Дел Боске одлучи да го користи како лажна девојка каде што беше случајот на ЕП 2012, каде што вроди со голем ефект бидејќи Шпанија го освои тоа првенство.
На темата за анализа на репрезентациите на СП, ја читам анализата на Шпанија, се е во ред, убаво составено, и одеднаш наидуваш на нешто што боде очи...
наместо лажна 9-ка (дали е намерно или не, не знам)
пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал
Знам како е. И јас еднаш така случајно ќе го јадев. Мислев стриптиз клуб е, а тоа пишуваше градинка и градинка да ти било. Се случува секому.