Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
article-2323317-19BCAF71000005DC-465_964x628.jpg :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Човек ради кога сам почнаја да гледам фудбал. Човек ради кога сам фан на Челзи, човек кој после 13 години у фудбал на највисоко ниво е успеаја да испише нову историју и да гу предводи екипу у најголеми успеси у своју историју днска објави дека гу завршуе кариеру у Челзи. Човек ради кога сам сфатија што значи да се биде прав фан на фудбалску екипу и човек ради кога првпут сам заплакаја од радост и славија титулу против Болтон. За мене идол, легенда, фудбалски Ајнштајн, Франк Лампард 8. Увек у мое срце легендо! Farewell!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не ми се верува еј...не знам стварно што да речам потресен сум.
Не ми се верува дека од следната сезона ќе гледаме Челзи без Лампард...
Шокиран сум и без зборови...уште 1 сезона да останеше барем не ни бараше минутажа човекот доволно ќе беше и само на клупа да седи...

ЛЕГЕНДООО фала ти за се...WE LOVE YOU.

H

HoT IcE

Гостин
Ќе си гледам тенис или крикет, можда и багминтон док не се врати Лампард у Челзи како трењер.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не можам уште да верувам :place::(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не ми се верува еј...не знам стварно што да речам потресен сум.
Не ми се верува дека од следната сезона ќе гледаме Челзи без Лампард...
Шокиран сум и без зборови...уште 1 сезона да останеше барем не ни бараше минутажа човекот доволно ќе беше и само на клупа да седи...

ЛЕГЕНДООО фала ти за се...WE LOVE YOU.
Од кај знаеш дека не барал минутажа?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Зошто има изјавено неколку пати дека за него најбитно е тимот да победува без разлика дали он би играл или не.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Па не бараше минутажа,сигурно и самиот знае/ше дека не може да игра повеќе по 90 минути.

Проблемот ми е мене што ја немаше честа и привилегијата да се пензионира во Челзи,како вистинска легенда,вака мене ситуацијата ми наликува како онаа со Раул-Реал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Е ај сега да го натераме Ацид 60% од форумот да го покрие со галерија со слики од Лампард, 35% од форумот да се покрие со анкета кој ви е најомилен гол на Лампард, а 5% нека бидат со темите за екстерно.

H

HoT IcE

Гостин
Прво почна сс Дрогбу, па продужи сс Кол, па сга Лампард, можда и Чех овој лето, наредну сезону и Тери, ама затој Торес е још недопирљив. Да гу набију на курац и управу, и Марину, и Абрамовича и сви тија гомна што одлучуев да ми се напушив кур. Одлгеда ми се и фудбал и Челзи, и све. Битно Торес ќе игра. Фали још Лукаку кој е прав фан на Челзи да не добие шансу и да га шитнев и преко новине да се откажу од фубал и Чезли, ќе се изолирам и ќе чувам пчеле на планину.:mad:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Абе добро, ама сепак може самиот избрал да си оди, може клубот му понудил нов договор. Уште ништо не се знае и не може ништо да тврдиме и да обвинуваме некој.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Битно им го земавме Вилиан на Тотенхем (y)[DOUBLEPOST=1401737305][/DOUBLEPOST]
Абе добро, ама сепак може самиот избрал да си оди, може клубот му понудил нов договор. Уште ништо не се знае и не може ништо да тврдиме и да обвинуваме некој.
А може со шатган им влегол во управа и им побарал девица за жртвување ако сакаат да остане во Челзи, и Ширле нејќел неговава да ја даде и затоа Лампард нема да игра за Челзи другата сезона. Сеуште ништо не знаеме.

:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom