ЈСП - случки, прашања, дискусии

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Е многу убаво... и недела им дадоа слободно возење. Денот нивни за бањање.
Сега зашто ќе бидат презафатени со авантурите ќе се бањаат секоја 4та недела.
Смрдеата во ЈСП ќе порасне за 75% :D

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
вози се со 1000ка у џеб и немај гајле, никад немаат ситно. само гледај да не ти се погоди истиот возач:icon_lol:
Јас пред три дена му вадам 1000 ка на шоферот и тој ме гледа како да сака да ме убие и ми вика абе ти за Берлин вадиш карта ? И за жал ми ка раситни.

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Јас пред три дена му вадам 1000 ка на шоферот и тој ме гледа како да сака да ме убие и ми вика абе ти за Берлин вадиш карта ? И за жал ми ка раситни.
Јас пред еден месец му давам 1000ка на шофер во 50ка и 3 минути ја испитуваше дали е фалсификат :ROFLMAO:

Член од
3 мај 2011
Мислења
32
Поени од реакции
37
Вчера влегувам во еден автобус и гледам две бабички оптегнати на она местото на хендикипарани лица...перверзијата беше што имаше толку многу други слободни места, беше некаде околку 19 часот. Ги погледнав малку прашално се мислев дури дали да им кажам нешто, сепак домашната култура не ми дозволи да се расправам со постари лица, а по мое искуство со нив нема разбирање со фино:)

R

red.devil

Гостин
Слично ми се има случено и мене. Ама стварно немав ситно а се брзав :D

Немаш нешто поситно? - ми вика шоферот
Не - му одговарам.
А сакаш да имаш за цел месец? - ми вика тој.

И јас целиот :cautious: :cautious: :cautious: :cautious::cautious::cautious:...

Сакаше да ми даде по 10 денари 1000-ка забеганиот :facepalm:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Се бара сопственичката на штиклата што се вози во автобус 4-ка на ЈСП

Минатата недела, веројатно после бурна матурска ноќ, некоја Пепелашка заминала дома со една боса нога.

Штиклата се возеше во градскиот автобус 4-ка.

Една недела подоцна, се уште е на безбедно, ама сега се вози напред кај чичко шофер.

Помогнете да си ја најде сопственичката :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
ја да сум сопственичката ќе ќутам, што е со штикливе побогу?
Моеш да практикуваш сангејзинг со нив, коа е облачно наместо во сонцето во нив ќе зјапаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom