Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Утре ќе биде Белгија, за Еквадор ќе видиме ако стигнам, сред сесија сум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај и мојата за Австралија нема да е ништо подобро. Само една замерка. Прво требало да го ставиш составот, па играчите на кои треба да се внимава.Мртва ми е малце анализава за Алжир али јеби га, толку можев а и толку знам а и толку има низ нетов за факинг Алжир. Битно колку толку да има нешто.
Готова е и за Аргентина ама утре ќе ја објавам, да ја дошминкам сабајле.
За Банега, Алварез и Биглиа човече пред него ги зеде. За Лацио овај стартер не еFala bogu Otamendi ne ide , zosto si stavil facepalm .![]()
Па ја сега двете за 2 саати ги средив. Намерно не ја објавив за Аргентина, утре посабајле со свеж мозок уште еднаш да видам што како, сигурно имам утнато нешто или заборавено.Не се секирај и мојата за Австралија нема да е ништо подобро. Само една замерка. Прво требало да го ставиш составот, па играчите на кои треба да се внимава.
Јас неам ни почнато да ги праам, ама утре во 10 станувам и за 2 саати е готова за Англија. Секако со мерак ќе ја правам.И мислам оти многу поубаво ќе изгледаа да беа постовите на цел екран. Бар за таа тема да ни овозможат.
Без Фалкао
Јебем ти и француски куп, јебем ти и Раниери што го стави да игра против екипа од 4та регионална лига, јебем ти и копачот шо му влезе така....
А, убеден бев уште тогаш дека ќе се врати Тигарот. Ако постои неправда во спортот, ова се тие спортски неправди...
Мртва ми е малце анализава за Алжир али јеби га, толку можев а и толку знам а и толку има низ нетов за факинг Алжир. Битно колку толку да има нешто.
Готова е и за Аргентина ама утре ќе ја објавам, да ја дошминкам сабајле.